Eskişehirspor için dönüş vakti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için dönüş vakti!
A
a

Hatayspor’a evinde sürpriz bir şekilde mağlup olan Eskişehirspor her şeyi bir kenara bırakıp Altınordu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Fuat Çapa oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Her şeyi bir kenara bırakın. Altınordu maçına odaklanın. Şimdi geri dönüş vakti” diyerek talebelerini motive ediyor. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor galibiyet için bileniyor. Ligin 8’inci haftasında evinde Hatayspor’u ağırlayan ve rakibine 3-0 mağlup olan Eskişehirspor büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu maçın ardından lige verilen milli arada eksik kapatamaya çalışan Kırmızı Şimşekler, geçtiğimiz gün Afjet Afyonspor ile hazırlık maçı yapmıştı. Rakibi ile 4-4 berabere kalan Siyah Kırmızılı ekip, 22 Ekim Pazartesi günü Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Oyuncularını zorlu maça motive etmeye çalışan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa takımına Hatayspor maçını unutturmak istiyor. Dün yapılan antrenman öncesinde oyuncularıyla konuşan Çapa, “Her şeyi bir kenara bırakın. Altınordu maçına odaklanın. Şimdi geri dönüş vakti. İzmir’de iyi bir performans sergileyeceğinize inanıyorum.
Hatay maçı bir kazaydı” diyerek oyuncularını moral depoluyor.

Siyah Kırmızılı ekip Altınordu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Milli arada Afjet Afyonspor’la hazırlık maçı yapan Es Es, dün akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenman gerçekleştirdi. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan çalışma daha sonra top kapma ve şut çalışmasıyla devam etti. Kırmızı Şimşekler son bölümde ise çift kale maç yaparak günü noktaladı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
B Paşalı 15 Ekim 2018 15:05

Sayın çapa duruşunla olgungörünüş sergiliyordun ama sayın başkanın ve yönetimin yapamadıklarını yapmaya çalışıyorsun herkes işini yapasın senbak işine adaletli ve dürüst olarak hocalığını yap bu seslenişi duyan Anadolu ve herkes sorsun sayın çapa kendi bölgesinde yemek yedidiye Bahane edip Es esin bu. Çocuklardan çokşey kazanacağı fakat bir Altyapı hocasının edepsizligini kapatma açısından çocukları kovduran sayın çapa ve alt yapı sorumluları sorumludur Çok basit görünen çocukların emekleri geri verilmedikçe çocukların ahıtutacak yakında onlarda kaçacak İNŞAALLAH EsEs E Emeğe saygılı veDürüst yönetim vehocalar gelsinTaraftara saygılar Mektup gibi oldu ama ateş düştüğü yeri yakıyor bu bir gerçek

0 0 Cevap Yaz
Marmara kazim 15 Ekim 2018 13:35

Hosunuza gitmeyen yorumlari yayinlamiyorsunuz

0 1 Cevap Yaz
Marmara kazim 15 Ekim 2018 09:27

Daha gecenlerde ikinci devreyi oynamaya gerek yok diyen fuat capa degilmiydi.Psikolojisi bozulacak milletin

0 3 Cevap Yaz
esesfan. 15 Ekim 2018 09:12

zorunlu Eskişehirlilik vergisi getirilmeli klube destek için hervatandaştan 1 defaya mahsus olmak üzere 200 tl para toplanmalı

1 0 Cevap Yaz
Taci

He oldu

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi