Eskişehirspor için çok büyük avantaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için çok büyük avantaj
A
a

Eskişehirspor bu sezon ev sahibi olduğu maçlarda hiç yenilmezken deplasmanda oynadığı maçları farklı kaybett. Eskişehirspor önümüzdeki 4 haftanın 3'ünde Eskişehir Atatürk Stadı'nda olacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor transfer yasağı ve maddi sorunlarla boğuşarak başladığı Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda çok büyük hüsran yaşadı. Deplasmanda çıktığı tüm maçları kaybeden Eskişehirspor kendi evinde ise hiç yenilmedi.  2 Eylül gazetesinden Erhan Ünal önümüzdeki 4 haftada Eskişehirspor'u sevindirecek bir konuya dikkat çekti. İşte Eskişehirspor'ı rahatlatan fikstür:

Hatayspor’la birlikte önümüzdeki 4 haftanın 3 karşılaşmasını iç sahada oynayacağız. Hatay, İstanbulspor ve Osmanlıspor ekiplerini konuk edeceğiz. Bu fikstür avantajı kaçmaz… Avantajı iyi kullanırsak kritik puanları hanemize yazdırır ve ateş hattından uzaklaşarak rahat nefes alırız…

Eskişehirspor, bu sezon 4 deplasman maçından sıfır çekti. 3 iç saha maçında 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu hafta oynayacağımız Hatayspor karşılaşmasıyla birlikte 4 maçta fikstür avantajı tamamen Eskişehirspor’da olacak. Kazanabileceğimiz maçlar bizi bekliyor. Üstelik Altınordu deplasmanı sonrasında iki hafta üst üste kaybetmediğimiz evimizde oynayacağız.

Cuma günü Hatayspor’u konuk edeceğiz. Sonrasında bu sezon alt sıralarda kalan İzmir’e yani Altınordu deplasmanına gideceğiz. Ligde çok kötü günler geçiren İstanbulspor ve Osmanlıspor’u arka arkaya evinde konuk edeceğiz. Kırmızı Şimşeklerin bu maçlardan en kötü ihtimalle 7-8 puan çıkarması gerekiyor… Bu fırsatı kaçırmadan fikstür avantajını değerlendirmeliyiz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 3 Ekim 2018 18:37

🇹🇷 Yeni Eskişehir Stadının adı'da ATATÜRK Stadı değilmi ? Kazım Bey Saygılar . . . 🇹🇷

1 3 Cevap Yaz
Marmara kazim 3 Ekim 2018 12:07

Yanlisiniz var eskisehir ataturk stadi yikildi.Yeni eskisehir stadyumunda oynayacak

9 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi