Eskişehirspor için çıkışa geçme zamanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için çıkışa geçme zamanı
A
a

Lig maratonunda arka arkaya oynanan zorlu maçlardan önemli kayıplar ile ayrılan ve 5 maçlık serinin son maçında önünde Altınordu engeli kalan Eskişehirspor, kötü gidişe dur demek için kenetlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Spor Toto 1. Ligde 26.hafta maçında, 15 Mart Cuma günü saha ve taraftarı önünde ege temsilcisi Altınordu’yu ağırlayacak Siyah kırmızılar, 5 maçlık serinin son maçından kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

4 MAÇTAN 2 PUAN

Lig yarışında fikstür gereği ligde üst sıralarda yer alan takımlar ile zorlu maçlar oynayan Eskişehirspor, 5 maçlık serinin ilk 4 maçında Denizli ve Gazişehir ile berabere kalmış, Adana Demir ve Hatay maçlarından da yenilgiler ile ayrılarak, son 9 maçın kaldığı yarışta, haftayı 25 puanla 16.sırada düşme potası içinde geride bırakmıştı.

ARTIK ÇIKIŞ ZAMANI

Bu maçlardaki kadro tercihleri ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Teknik direktör Fuat Çapa, hem hakkındaki eleştirilere son vermek, hem de yaşanan puan kayıpları yüzünden alt sıralara doğru düşeşe geçen Siyah kırmızılı takımı, tekrar üst sıralara doğru tırmanışa geçmesi için oyuncuları ile birlikte kenetlenmiş durumda.

ÇİFTE MESAİ

Hayat maçı sonrası ara vermeden cuma günü saha ve taraftarı önünde oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor, dünü ise çift çalışma ile değerlendirdi. Sportif sakatlığı düzelen Fıratcan ve Kıvanç’ın yanı sıra Mevlüt Çelik’in de takımla birlikte çalışma imkanı bulduğu mesaiye, U19 Milli takım kampına giden Cemali Sertel katılmadı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 13 Mart 2019 17:45

"Elbette, yetenek önemlidir, ancak çamur olmayanlar büyük oyuncu olamaz, ölümüne kendini takım için 'tamamen feda' etmen ve yenilgileri asla kabul etmemen lazım. Her yol mübahtır." Victorio Spinetto (Simeone yetiştiricisi)

0 1 Cevap Yaz
Teknik Traktör 13 Mart 2019 11:28

bir bakmışız Altınordu 'da bizi yeniyormuş..Hoca diyet borcu olan yaşlıları oynatmakta israr ederse kiralık gelen ve bizim çocuklar dediğimiz gençlerimize çok az yer verirse genç ve dinamik bir takım olan Altınordu hiç afetmez.

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi