Eskişehirspor için büyük tehlike kapıda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için büyük tehlike kapıda!
A
a

Ara transfer döneminde 20 futbolcuyu kadrosuna katan Eskişehirspor’da yönetim futbolculara kalan maaşlarını ödemek için arayışlara başladı. Ödeme alamadıkları takdirde bazı futbolcuların TFF’ye başvurup boşa çıkma tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’de gösterdiği başarısız performansla amatör kümeye düşen Eskişehirspor, ara transfer döneminde 20 futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Siyah Kırmızılı ekipte oynanan son Nevşehir Belediye karşılaşmalarının ardından futbolcular tatile çıkmıştı. Futbolcular transfer edilirken anlaşma gereği peşinatlarını almıştı. Bu peşinatların ardından Siyah Kırmızılı futbolcular maaşlarını almak için beklemeye geçti. Bazı futbolcuların maç başları ve maaşlarının yatırılması için yönetime baskı yaptığı öğrenilirken, ödeme alamadıkları takdirde bazı futbolcuların TFF’ye başvurup boşa çıkma tehlikesinin olduğu öğrenildi.

ESKİŞEHİRSPOR OYUNCULARI BOŞA ÇIKABİLİRLER

Eskişehirspor forması giyen oyuncular yönetimden kalan paralarını istiyor. Toplam maliyetin 3 milyon olduğu ifade edilirken, yönetimin arayışlara başladığı öğrenildi. Şu anda yaklaşık 3 milyon TL’ye yakın ödeme yapılması gerekiyor. Eğer paralar ödenmez ise oyuncular menajer ve avukatları ile ihtarname çekerek çekip paraları ödenemediği takdirde tek taraflı olarak sözleşmelerin fesih edip boşa çıkmak için uğraşacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 3 Haziran 2023 11:28

Ölmüş at kurdan korkmaz.

0 0 Cevap Yaz
Mehmet Akif Özgür 2 Haziran 2023 19:19

Hiç biri gideme, nereye gidecekler de kim oynatacak?

1 0 Cevap Yaz
Sıddık 2 Haziran 2023 10:59

Ödenmesin, defolup gitsinler, sanki bu halt yaptılar.

0 1 Cevap Yaz
Esesli 2 Haziran 2023 10:42

Okadar adamı bosubosuna aldınız şimdi de odeyin

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi