Eskişehirspor için büyük avantaj...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için büyük avantaj...
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 31’inci haftasında Eskişehirspor’un rakibi olacak olan Afyonspor 29 Nisan’da oynanacak olan karşılaşmaya oldukça moralsiz gelecek. Aradaki puan farkı ve takımın moralsiz olarak Eskişehir'e gelecek olması Es Es'in en büyük avantajı olacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un bu haftaki rakibi Afyonspor... Ligin 30’uncu haftasında Altınordu’yu sahasında ağırlayan Afyonspor rakibine 3-1’lik skorla mağlup olmaktan kurtulamadı. Afyonspor 25 puanda kalarak 31’inci haftaya 16’ncı sırada girecek. Eskişehirspor ile Afyonspor arasında 7 puanlık fark bulunuyor.

Şimşek takımına güveniyor

Afjet Afyonspor’un Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Altınordu maçı sonrası umutlu konuştu. Şimşek takımına güvendiğini belirterek, “Maça da iyi başladık. Kendi hatalarımızdan goller yedik. Daha fazla da yiyebilirdik. Kalecimiz Soner çok iyi kurtarışlar yaptı. Maça genel anlamda baktığımız zaman iyi şeyler de yaptığımız görülüyor. Ama yapamadığımız çok şey vardı. Geride kalan 4 maç var. Ben yine de bu takımın ligde kalacağına inanıyorum. Ben bu oyunculara inanıyorum. Ama artık herkesin şapkasını önüne koyma zamanı geldi. Biz de kendi aramızda tartışacağız. En doğruyu bulmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kadir Kaya 23 Nisan 2019 13:46

Afyon sporun canını dişine takarak oynayacağını düşünüyorum. Aman Es es im. Diikkat et

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi