Eskişehirspor için bugün çok kritik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için bugün çok kritik!
A
a

Eskişehirspor’un kulüp lisans alması için süre bugün doluyor. Eğer kulüp gerekli imzaları alamaz ve bu raporları TFF’ye teslim edemez ise Es Es’e -3 puan cezası gelecek. Yönetim bunu da başaramazsa Es Es için küme düşmemek artık mucizelere kalacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için bugün çok önemli bir gün. TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yapılan Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterler incelemesinden geçemeyen Eskişehirspor Kulübüne, verilen 30 günlük ek süre bugün doluyor. Eğer Eskişehirspor 81 futbolcu ve teknik adamdan gereki olan imzaları alamazsa ne yazık ki bir -3 puan cezası daha alacak. Yönetimin bazı futbolcu ve teknik adamlardan imza aldığı ancak 50’ye yakın bir imzanın kaldığı öğrenildi.

Yönetim 50’den fazla futbolcunun dosyasına bakan avukatlar ile sıkı bir pazarlık içinde olduğu öğrenildi. Avukatların bir miktar ödeme karşılığında dosyaları bu sezonluk halledeceklerini yönetime iletirken, yönetimin ise bunu ödemeyi yapmadan imzaları almaya çalıştığı belirtildi. Futbolcu dosyalarına bakan avukatların ise Es Es’in bir puan silme cezası almasına neden olmak istemedikleri ve imza vermeye yakın oldukları sızan bilgiler arasında.

Eskişehirspor yönetimi bir yandan içinde yaşadığı kaosla uğraşırken bir diğer yandan da lisans alınması için uğraş veriyor. Yönetim, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile ilgili hazırladığı Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali Kriterler raporunu, bugün mesai bitiminden önce federasyona teslim etmek zorunda. Yönetimin gerekli imzaları tamamlaması halinde ise Eskişehirspor kulübü 3 puan silme cezasından kurtulacak.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EFSANE 20 Eylül 2019 20:05

KAAN AY İSTİFA ETMELİ YENİ YÖNETİM GELMELİ DİYENLER OSMAN TAŞIN BAŞKAN OLMASINI İSTEYENLER. ŞİMDİ MUTLU OLMUŞLARMI ACABA. KAAN AY BAŞKANA YALVARIN NE YAPIN EDİN GERİ GETİRİN Kİ BU TARAFTARIN YÜZÜNE BAKABİLİN YOK YAPAMIYORSANIZ KAYBOLUN GİDİN.

0 1 Cevap Yaz
Esesli 20 Eylül 2019 11:27

Bunu başaramayacaktınız niye geldiniz eskisehirsporun başına. Kaan ayı n gitmesini isteyenler utanıyor mu acaba

1 4 Cevap Yaz
Nefer 20 Eylül 2019 11:08

ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇTİ ÇOKTAN OSMAN TAŞ HALA NEDEN BASKANSIN????

0 3 Cevap Yaz
pompeo 20 Eylül 2019 09:54

"yönetimin ise bunu ödemeyi yapmadan imzaları almaya çalıştığı ..... " hey yavrum heeyy ..... yönetime niye geldi bunlar .... kendi aralarinda para toplayip yapsinlar iste biseyler ...

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi