Eskişehirspor için bu bir başlangıç!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için bu bir başlangıç!
A
a

Siyah Kırmızılı futbolcu Mehmet Feyzi Yıldırım açıklamalarda bulundu. Mehmet Feyzi, “Kamptaki ‘Biz bize’ oluşumu ve hocamızın da gelmesi ile herkesin güveni arttı. Bu bir başlangıç, daha da iyi olacağız” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un önünde iki önemli maç var
Mehmet Feyzi ilk olarak Bursaspor galibiyeti hakkında konuşarak, “Bursaspor maçında gerçekten her şey çok harikaydı. Sonunda da kazandık hepsinden güzeli de bu tabii ki. Takım olarak, camia olarak güzel bir oluşum var. Herkes kenetlendi. Daha da iyi olabilir tabii ki bu ortam. Bursaspor maçında gerçekten çok iyi bir mücadele verdik. Ancak Bursa maçını artık geride bıraktık. Kazanmaya devem ediyoruz ve devam da edeceğiz. Rehavete kapılmayacağız. Önümüzde Altınordu ve Menemenspor gibi iki önemli maç var. Tabii ki her maç önemlidir. Öncelikle Altınordu maçını kazanarak önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.
 
“Hedefimiz ligde kalmak”
“Bizim şu anki hedefimiz ligde kalmak” diyen M. Feyzi sözlerini şöyle sürdürdü; “Geçen sene çok büyük hata yaptık biz ve camia. İki maç kazandıktan sonra Play-Off oynarız, üst lige çıkacağız gibi hedefler peşinde koşmaya başladık. Maç maç gitmek daha mantıklı. Önümüzde Altınordu maçı var bu maçı kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Kazanacağımıza inanıyorum. O güç, o kuvvet her şey bizde var. En büyük hedefimiz ligde kalmak. Her şey ‘Biz bize’ ile başladı. Kamptaki o oluşumla başladı. Hocamızın da gelmesi ile beraber herkesin güveni arttı. Bu bir başlangıç, daha da iyi olacağız. Şu an hiçbir şey ile yetinmiyor her zaman en iyisini istiyoruz. Daha da iyi olacağına inanıyorum.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi