Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor için bir şey bitmiş değil!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için bir şey bitmiş değil!
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig’in 23. haftasında evinde ağırladığı Hatayspor’a 1-0 mağlup oldu. Teknik Direktör Mustafa Özer, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, “Bu futbolla bu sonuç olmaması lazımdı” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanan maçta Eskişehirspor, lider Hatayspor’a Erdal Akdari’nin son dakikalarda kendi kalesine attığı golle mağlup oldu. Bu skorla Kırmızı Şimşekler’in puanı 16’da kalırken, Hatayspor ise puanını 45’e çıkartarak liderliğini perçinledi. Eskişehir ekibi 23. haftayı puansız geçerek ligde kalma umutlarını bir sonraki maçlara taşırken, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Mustafa Özer, ellerinden geleni yaptıklarını belirterek mağlubiyete rağmen mücadeleden mutlu olduklarını ifade etti.

“Bu futbolla bu sonuç olmaması lazımdı”

Girdikleri fırsatları değerlendiremediklerini belirten Mustafa Özer, şehir ve taraftar için çok üzüldüğünü ifade etti. “Bu futbolla bu sonuç olmaması lazımdı” diyen Özer, “Üzgünüz. Elimizden geleni yaptık. Maçı kazanacak fırsatları da bulduk. Değerlendiremedik. Bir şey bitmiş değil. Mücadeleden mutluyum. Çocuklar sakatlık ve hastalık demeden iyi mücadele ediyor. Yazık oldu. Golü de bulabilirdik. Atsaydık oyun değişirdi. Yediğimiz golde de kendi kalemize attık. Gerçekten çok üzgünüz. Bu futbolla bu sonuç olmaması lazımdı. Elimizde fazla oyuncumuz da yok. Sakat oynayan oyuncuların yerine yenisini de alamıyorsunuz. Şehir ve taraftar adına çok üzüldüm” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halil 24 Şubat 2020 09:25

Giresun,Osmanlı ve Boluspordan puan alırız onların çoğuda üç puan değil birer puan. Son üç haftaya girilmeden düştüğümüz kesinleşir malesef.

0 1 Cevap Yaz
bilek26 23 Şubat 2020 01:13

sissoko milinkoviç ikisi kalıcaktı bunları konuşmayacaktık neymiş 1,-2 milyon maliyetmiş şimdi boffi nkhalifa toko pintoya 10 milyonlar diyor yönetim ha 10 ha 11 ne demeğe bu 2 futbolcuyu gönderdiniz bu vebal siz yöneticilerin üzerinde.

0 1 Cevap Yaz
2626 22 Şubat 2020 22:18

Lig de ilk yarıda sisokko dahil 7 tecrubeli futbolcu vardı 15 puan topladılar .oynayamadilar.

1 0 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 22 Şubat 2020 22:16

Arkadaşlar kendi yorumlarınıza düşüncelerinize saygım var bu takım birinci devre sahaya futbolcular çıkacakmı durumundaydı ben 45yıldır Eskişehirsporluyum bu kadar sahipsiz bırakılıp destek verilmeyen bir yıl görmemiştim biz genç kardeşlerimize daha çok destek ve moral vererek onlara sahip çıkarsak ilerde ne kadar doğru işler yaptığımızı o zaman anlayacağız

1 0 Cevap Yaz
EsEs 22 Şubat 2020 21:41

haydi EsEs küllerinden doğsun.Efsaneye yakışır oynayın.Rakip 12-14 kişi oynamıyor netice de.

1 0 Cevap Yaz
EsEs'liii 22 Şubat 2020 15:20

Yazık Yonetim bir Sisokkoyu elinizde tutamadiniz. Erzurumsporda harikalar yaratiyor. İsteseydiniz tutardınız ama yapmadınız. İstifa edin yeter artık...maçlarda tecrubesizligin kurbanı oluyoruz... Dusersek bunun vebalinin altından nasıl kalkacaksiniz. Hala baskanlik hayallerim diyebilecek misiniz...

6 9 Cevap Yaz
Cifteler li 22 Şubat 2020 12:20

Hocam umudumuz yavas yavas tukeniyo.kendi evimiz de mac kaybetmemeliyiz.cikmayan candan umit kesilmez ...daima es es...

4 7 Cevap Yaz
EsEs'liii 22 Şubat 2020 12:07

Hocam kusura bakmayın ama sizde yönetimde beceremiyorsunuz. Burası amatör takım değil profesyonel bir takım. Hep bahane sanki biz farklı maç izledik. Hatay'ın kaçırdığı goller direkten dönen toplar. Bir kaç atak dışında kaç organize atağımız oldu? Hala sizde yönetimde hayal aleminde siniz. Yendiğimiz maçlarda bile iyi oynamadik. Rakiplerin kaçırdıkları goller. Eğer çok kosmakla.mac alınsaydı atletler futbolcu olurdu. Taktik ve teknik yönünden sınıfta kaldık. Sizde yönetimde amatörcesiniz. Sizde yönetimde bırakın olmuyor be hocam. Bu aşı hem hoca hem yönetim bazında tutmadi. Saksakcilar sizleri alkislamaya devam edecekler ama gercekler bunlar. 2. Lig hayirli olsun. Yönetimle el ele 2. Lige... Yeni slogan bu sanırım. Bu kadar desteğe rağmen yapamiyorsaniz Yönetim İSTİFA...

4 14 Cevap Yaz
EsEs'liii 22 Şubat 2020 11:49

Hocam bir çift sözüm size bir çift sözüm yönetime; Sizin yanlış kadro yapmanız bir gol atildi diye o oyuncularla baslamaniz oyunu okuyamamaniz büyük handikapti. Gençlerimiz sadece koştu. ne alan daraltmasi yapti nede doğru dürüst sut. İlk şut 36 . Dakikada geldi. Direkler bizi korudu. Şansa alinan 3-4 mac... İkincisi Sayın Yönetim; sizler paranız yoktuda neden yönetime talip oldunuz. Önümüzde dosyalar var diyorsunuz. Bunda siziinde sorumluluğunuz var.bu borclar yabılırken bu pintolar alınırken sende yönetimdeydin sayın başkan. Şimdi sütten çıkmış ak kaşık misali oldunuz. Yapamıyorsunuz bırakın. Hoşcan yönetiminin devamı olan sizler takimi düşüreceksiniz. Hayalleriniz buydu sanırım. Eksi puanlarin gelecek cezaların sorumluluğu sizde de var. Şansa 3-4 maç almakla reklam yapmakla, yenilgiye nazar boncuğu demekle , para odeyemeyip tecrübeli topculari gönderip kuculuyoruz maskesi altına siginmakla olmuyor bu işler. EsEsim büyük bir çınardir . Kimsenin egosunu tatmin ettiği yer değildir.

1 12 Cevap Yaz
Nihat88 22 Şubat 2020 11:37

hocam Yüreğinize sağlık Biz Sizlere güveniyoruz size ve takımımıza inanıyoruz büyük taraftar ve yüreği büyük gençlerimizle İnşallah ligte kalacağız.

10 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi