Eskişehirspor için bakanlarla görüşüyoruz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için bakanlarla görüşüyoruz!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Afyon’da ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Es Es’i kurtaracak projeler hakkında konuşan Akgören, “İstanbul'da Turizm bakanı ile görüştük, prosedürler var. Çevre ve Şehircilik Bakanı ile de görüşeceğiz. Es Es’i kurtarmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri... Yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana sıkıntılarla uğraştıklarını belirten Akgören, “Birisini bitiriyoruz, bir başka problem çıkıyor. Bugün belli olmayan bir şey ortaya çıkıyor. Artık bağışıklık kazandık herhalde. Çözeceğiz inşallah. Başımıza gelen her şeye katlanıyoruz. TOKİ Başkanı ile sürekli konuşuyoruz. Kendileri önümüzdeki maçı size yetiştireceğiz diyorlar” ifadelerine yer verdi.

Taraftara teşekkür etti

Afyon’da oynanmak zorunda kalan Adanaspor maçında, taraftarların takımı yalnız bırakmadığını da aktaran Akgören, “Yüzlerce özel otomobil var, çok sayıda minibüs, otobüsler var. Bu soğukta kar kış kıyamette binlerce taraftarı yollarda. Allah razı olsun. Başımıza bu kadar çok dert gelmişken ve ayakta isek bu taraftar sayesindeyiz. Yıkılmayız inşallah” ifadelerini kullandı.

Bakanlarla görüşüyoruz

Projeler hakkında konuşan Es Es Başkanı Mustafa Akgören, “Artık Eskişehir’in kıpırdanması lazım. Sıkıntılar büyük. Bu sıkıntılardan tek başımıza çıkamayacağız. İmece usulü ile çıkabiliriz. İstanbul’da Turizm bakanı ile görüştük, prosedürler var. Bunlar hemen olmuyor, çok prosedür var. Çevre Şehircilik Bakanı ile görüşeceğiz. Eskişehirspor’a gelir gelmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

Kendi yağımızla kavruluyoruz

 “Projeler hayata geçtiğinde, borçlar bittiğinde siz bu kulübü o zaman göreceksiniz” diyen Akgören, “Cendereden çıkmamız için Eskişehir’de büyüklerin desteği lazım. Kendi yağımız ile kavruluyoruz. Çok ciddi paralar ödedik. 2 ayda 3,5 milyon lirayı geçti. Yönetim kurulu arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bizim işimiz konuşmak değil iş yapmak. Reklam yapmak, görünmek, tanınmak gibi işimiz olmaz” dedi.

Kimseye taviz vermem

 Akgören son olarak, “Tamamen öz evlatlarımız ile mücadele ediyoruz. 28 tane oyuncumuzun 4-5 tanesi dışarıdan. Onlar da bu takıma ağabeylik yapıyorlar. Ben Eskişehirspor menfaati için radikal kararlar alırım. Kalmaları gerekenler kaldılar, gitmeleri gerekenler gittiler. Kimseye taviz vermem. Galibiyet, beraberlik primlerini verdik. Yönetimin olanakları ile bu ödemeleri yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir toplantı daha yaparak ayrıntıları kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 29 Ocak 2020 19:33

Önümüzdeki maçta o stadta oynatılır da bir felaket olursa kim sorumluluk alacak kim sorumlu olacak başkan sen mi peki m. diri sen mi , biz istedik ama uygun değilmiş biz ne bilelim mi diyecekler. Böylece yırtacaklar mı . Ne sorumsuzcu konuşmalar açıklamalar bilim adamı mısınız mühendismisiniz nesiniz siz ya boş boş açıklamalar o stadta maç oynanmaz bunu hala göremiyorsanız gidin ilkokula yeniden başlayın. O stadın çatısı yeni bir mühendislik ve malzeme ile sıfırdan yapılmalı o kadarrrrrrr.

0 0 Cevap Yaz
pompeo 29 Ocak 2020 15:10

su muamma projeleri bi ögrenebilseydik ...

0 1 Cevap Yaz
Aliağa Petkim 29 Ocak 2020 11:52

Ne güzel akape diyen başgan bulduk demiştik etme yaaa

2 2 Cevap Yaz
Hakan 28 Ocak 2020 13:05

Başkanım sizden küçük bir rica..Önceki bazı başkanlar gibi ben odaklı olmayın Biz deyin.EsEs deyin.Çünkü EsEs birlik beraberlikle büyük olur.Tarftarı , oyuncuları ve yönetimi eksik olursa EsEs eksik kalır..Mütavazi olun.Daha önce burnundan kıl aldırmayan başkanlar yüzünden şimdiki durumu yaşıyoruz.

0 6 Cevap Yaz
Esesli 28 Ocak 2020 12:45

Hep aynı laflar, sonrası yok boş....

1 4 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 28 Ocak 2020 11:57

bi dediğin bi dediğini tutmuyor,daha önce eskişehir spora destek oldular diye teşekkür ettiğin 100 den fazla kişi ve kurum vardı,şimdi 2 ayda 3,5 milyon ödedik diye yönetimi öne çıkarıyorsun,

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi