Eskişehirspor için Ankara'da kritik görüşme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için Ankara'da kritik görüşme
A
a

Eskişehirspor için Ankara’da geçtiğimiz akşam kritik bir görüşme yapıldı. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan önderliğinde Başkan Mehmet Şimşek ve Başkanvekili Erkan Koca, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulübü için AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan önderliğinde Ankara’da Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile önemli bir görüşme yapıldı. Yapılan görüşmede Mali sorunlar, transfer yasağı, kulüp lisansı, yıkılan altyapı tesisi ve Boraks ile isim sponsorluğu gibi konuları konuşuldu. Bakan ile yapılan bu konuşmalarla ilgili açıklamayı AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın yapacağı öğrenildi.

Çalışkan’dan paylaşım
AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu’na ziyarette bulunduk. Bakanımızla öncelikle konumuz olan Eskişehirspor’umuzu ziyaret programını planladık. Değerli Bakanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Şimşek’ten teşekkür
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yapılan ziyaret sonrası, sosyal medyadan paylaşım yaptı. Şimşek, “Emeğinize sağlık Teşekkürler bakanım. Yaşasın Eskişehirspor” ifadelerini kullandı.

Tesislerde ağırlanacak
Eskişehirspor Kulübü Başkanvekili Erkan Koca, ziyarete katılan isimlerdendi. Koca konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Eskişehirspor’un tesislerinde ağırlamak için planlamamız yapıldı. Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ismet berkan 4 Haziran 2022 11:30

Tesislere cami yapmışlar.Takım küme düşerken yapılacak birşey kalmamışmı da paralar oraya harcanmış.

1 1 Cevap Yaz
Eskişehirli 2 Haziran 2022 02:48

Bakanı tesislerde ağırlayıp, Mevlit,mi okuyacaksınız.

0 6 Cevap Yaz
Galip yeğinci 2 Haziran 2022 01:46

Sağ partiler bu takımı iki kere lige çıkardı, unakıtan lige çıkmış borçsuz bir takım ve sıfır kilometre tesisleri bu şehire hediye etti. Siz hala karalama yapıyorsunuz. Sıra sol cenahta kolay gelsin. Yalnız kıllı bacak senromu tedavisi varmı bir araştırın . Ben yok diye biliyorumda !

9 2 Cevap Yaz
dik durus 2 Haziran 2022 00:07

ak eskişehirspor olsun daha iyi :)

0 6 Cevap Yaz
acaba 1 Haziran 2022 18:42

klübe her türlü zorluğu cıkardılar göz göre göre düşmesini seyrettiler trabzona yapılanlar ordada bize yardım yok şimdi bir şeyler yapıp minnet duymamızı mı istiyorlar birşey yapmayın çok geç spor toto da yıllarca para bloke oldu sonra takım düşünce birden serbest takımın cezası bittimi

1 12 Cevap Yaz
Ak spor 1 Haziran 2022 17:02

Ziyaretin Eskilehirspora ne faydası var

0 8 Cevap Yaz
Hüseyin ÖZKAN 1 Haziran 2022 11:42

yolunuz açık olsun akspor!

6 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi