Eskişehirspor için 3 Lig tehlikesini açıkladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için 3 Lig tehlikesini açıkladı!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, ESTV’nin sevilen programı 90+3’e konuk oldu. Yönetimin güven vermediğini söyleyen Diri, “5 tane üye olmayan kişi yönetime girmiş. Burada bir usulsüzlük var. Osman Taş iyi birisi olabilir ama iyi bir yönetici değil” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Kongre sürecini anlatan Diri, “Osman başkan ile konuştum 1 hafta kongreye ertelemesini ve alelacele bir liste çıkarmayalım dedim. Ama kendisi her şeyin hazır olduğunu ve sponsorlarla anlaştığını söyledi. Üye olmayanların yönetime yazıldığını dile getirdik. Ancak oldu bittiye gelen bir kongre yaşadık. Herkes kongrenin 1 hafta daha ertelenmesini istedi ama Taş bunu kabul etmedi. Eskişehirspor çok küme düştü ama bu hale hiç düşmedi” dedi.

Birisi sesini yükseltsin

Kendilerine yapılan eleştirilere cevap veren Diri, “Bizim anlamadığımız gelişmeler yaşanıyor. Osman Taş’ın ilk yönetimde olan ve daha sonra onun arkasından konuşan kişiler ikinci kez yönetimine giriyor. İnsanlar taraftar yönetime karışmasın diyor ama 5 tane üye olmayan kişi yönetime girmiş bu bizim işimiz mi? Birisi de çıksın sesini yükseltsin o zaman. Biz kulübü yaşatacak birilerini istiyoruz. Altyapı Akhisar deplasmanına gitmiş ama son anda ulaşmışlar” şeklinde konuştu.

3. Lig tehlikesi

Bekleyen tehlikeleri anlatan Diri, “Pinto’dan transfer yasağı ve -6 puan cezası aldık. Aynı sezonda iki kez ceza veremez Pinto ama önümüzdeki sezon küme düşme cezasını yollayabilir. Zaten böyle giderse 2. Lig’e düşeceğiz. Pinto’dan da küme düşürme cezası gelirse 3. Lig’e düşeriz. Eskişehirspor’un bu durumuna göz yumanlara sesleniyoruz takım düşüyor. Amatör düşsek de borcumuz silinmiyor. Bölgesel Amatör Lig’e çıktığın andan itibaren puan silmeler yine geliyor” dedi.

Özeçoğlu güçlü biri

Özçeoğlu sürecini anlatan Diri şunları söyledi; “Şimdi Eskişehir’de ağabeylik yapacak kişiler yok. Eskişehirspor’a eski yöneticilerin de sahip çıkması gerekiyor. Çare Sinan Özçeoğlu dedik. Eskişehirspor’a fayda sağlayacak isimlerin başında geliyordu. Maddi anlamda güçlü ve takıma özgüven getirecek bir isim. Bizim tek menfaatimiz Eskişehirspor’dur. Bu yüzden kulübün yaşaması için Sinan Özeçoğlu’nun kulübün başına gelmesini istedik.”

Takım sahada koşmuyor

“Eskişehirspor’da daha sonra üye olmuş ve 5 tane yönetici abimiz ablamız var” diyen Diri, “Biz Osman Taş’a karşı mahkeme açmıyoruz. Kongrede usulsüzlük olduğu için dava açıyoruz. Eskişehirspor sahipsiz kalacak triplerine girip yönetimin başına geçiyorlar. Bundan sonra söylemlerimiz ağır olacak. Eskişehirspor’a zarar veriliyor. Takım sahada koşmuyor. Futbolcu evinin kirasını ödeyemiyor. Öteki kredisi ödeyemiyor” dedi.

Kimse destek vermiyor

Belediyeler ve AK Parti’den destek göremediklerini söyleyen Diri, “Belediyeye gidiyoruz AK Parti destek versin diyorlar. AK Parti’ye gidiyoruz belediyeyi kazanamadık onlar destek versin diyorlar. AK Parti size stadyum yaptık daha ne yapalım diyorlar. Mersin’e stadyum yapıldı şimdi Mersin amatörde stadyumu bomboş. Belediyeler biz destek verdik hepsi havada kaldı diyor. Bu insanlar çözüm üretmek için seçildiler. Bahaneyi ben üretebilirim. Yalvarıyoruz, eylem yapıyoruz ama sesimizi duyan yok” dedi.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
halil eses 24 Ekim 2019 12:19

bu ne osman kardeş bırak artık seninle bu yürümüyor zorlama kendini git artık teter

0 2 Cevap Yaz
Rezalet 23 Ekim 2019 13:36

Nerden baksan elimizde kalıyor. Ama bu durumun sorumlulardan biri de Diri'dir!

0 14 Cevap Yaz
Es-es 23 Ekim 2019 10:59

Sen getirdin bu takımı bu hale işine git. Eski başkan Ay a neyaptınız. Sizin yüzünüzden kimse başkan olmuyo. Her şeye karışıyorsun sorumluluk yok para yok oh hadi git.

0 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi