Eskişehirspor için 2020 daha güzel olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için 2020 daha güzel olacak!
A
a

Eskişehir Tanıtım Grubu ve Eskişehir Sanayi Odası tarafından düzenlenen Yunus Emre 2019 Ödül Töreni’nde Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ödül aldı. Çapa’ya ödülünü Es Es’in eski başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olan Sinan Özeçoğlu verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ödül aldı
Geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde siyasi liderlerin yanı sıra iş, sanat ve spor camiasının önde gelen isimleri de yer aldı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa düzenlenen gece ödül almanın mutluluğunu yaşadı. Teknik Direktör Fuat Çapa’ya ödülünü Eskişehirspor’un eski başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sinan Özeçoğlu takdim etti. Fuat Çapa’ya geceye katılan isimler gösterdiği özverili performanstan ötürü tebrik etti.

Özeçoğlu'ndan taraftar vurgusu
Ödül töreninde konuşan Özeçoğlu, “Eskişehirspor sezona transfer cezasıyla kötü başladı. İlk yarı 17 puan toplayabildi. Ama ben burada taraftarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarımız büyük destek verdi. Taraftarımızın desteği, oyuncularımızın gelişmesiyle ve hocamızın vizyonuyla birlikte bugünlere geldik. Bu sezon değil de inşallah önümüzdeki sezon Eskişehirspor güzel günler bekliyor. Ben Kaan Ay kardeşime de başarılar diliyorum. Eskişehirspor’umuz bu şehrin en önemli markası. Her zaman Eskişehirspor’umuzun yanında olacağız” dedi.

Hayallerime kavuştum
Teknik Direktör Fuat Çapa ise, “İlk Eskişehirspor’a geldiğimde şunu söylemiştim; Hayallerime kavuştum. Ama hayallerimi tamamlamadım. Burayla ilgili gerçekten çok değişik düşüncelerim ve hayallerim var. İnşallah bunları gerçekleştireceğim. Bu ödül ben hep ön planda olduğum için bana layık görüldü. Bunun için teşekkür ederim. Bu ödülün arkasında 15 ila 22 yaş arasında bizi 17 maç çok iyi temsil eden genç futbolcularım var. Teknik ekibim ve ekim ayında diriliş diyen icra kurulundaki arkadaşlarım var” dedi.

Eskişehirspor bir tutku
Eskişehirspor’un bir tutku olduğunu söyleyen Çapa, “Eskişehirspor aslında çok şeyi değiştirdi benim hayatımda da çok şeyi değiştirdi. Biz futbolu sadece futbol olarak görüyorduk. Meslek olarak görüyordum. Buraya gelince tutku olduğunu anladım. Eskişehirspor bir tutku gerçekten buna inanın. Son 4 haftadır oluşan birlik ve beraberlik tüm şehre yansıdı. Beni açıkçası gelecek adına umutlandırıyor. Sizden ricam iş yerindeki stresinizi gelin bizim maçlarda atın. Eskişehirspor’u yalnız bırakmayalım” dedi.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi