Eskişehirspor hukuk yoluna gidiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor hukuk yoluna gidiyor
A
a

Eskişehirspor U19 Takım, Elit B Ligi’nde Play-Off’lara kalamamıştı. Kulüp bu sebeple Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF)  itiraza hazırlanıyor.  Kulüp avukatları konuyla ilgileniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
U19 Elit B Ligi’nde normal sezonun son maçında Es Es’in gençleri bir basamak altında yer alan Bodrumspor ile karşılaşacaktı. Maç haftasında iki takım arasında 4 puanlık bir fark vardı. Yani Şimşekler kaybetse bile Play-Off’a kalacaktı. Ancak maçtan 1 gün önce beklenmeyen bir durum yaşandı ve TFF Bodrumspor’un daha önce silinen 1 puanını yapılan itirazı haklı bularak Cuma akşamı geri verdi. TFF’nin sitesinde puan durumuna bu yansıdı ve fark 3 puana düştü ancak Es Es’ten kimse fark etmedi. TFF Siyah-Kırmızılı kulübe de bilgi vermeyince bu gelişmeden hiçbir Eskişehirsporlunun haberi olmadı...


OLUMLU SONUÇ ZOR GÖRÜNÜYOR…

Uyanık davranan Bodrum ekibi sessiz sedasız Es Es’i 3-0 yendi ve ikili averajla Play-Off’a kaldı. TFF’nin 1,5 ay sonra bu puanı Bodrum ekibine maçtan 1 gün önce vermesi ve konuyla ilgili Eskişehirspor’a bilgi verilmemesi nedeniyle Es Es’in avukatları hukuksal yollara başvurup Es Es’in hakkını arayacak. Bir sonucun çıkması bir hayli zor görünüyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi