Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor hırsızlık iddiasıyla çalkalanıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor hırsızlık iddiasıyla çalkalanıyor!
A
a

Eskişehirspor Kulübü’nde olmaz denilen her şey olmaya başlandı. Son olarak A takımda görev yapan bir antrenörün kulüpten birkaç değerli eşyaları gece yarısı arabasına alıp götürdüğü iddia edildi. Es Es’te Divan Kurulu üyesi Mehmet Şimşek bu haberi doğrularken olayın yargıya taşındığını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kulübünde geçtiğimiz günlerde tatsız bir olay yaşandığı. Eskişehirspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde hırsızlık yapıldığı iddia ederek polise başvurdu. Eskişehirspor’da 11 Haziran sabahı tesislere gelen personel, odaları temizlerken televizyonun olmadığını fark etti. Daha sonra kulüp yetkilileri polise başvurdu.

Olay yargıya taşındı
İncelenen kamera kayıtlarında televizyonu alan kişinin Es Es’te görev yapan bir antrenörün olduğu ortaya çıktı. Emniyet güçleri antrenörünün daha sonra ifadesini aldığı öğrenildi. Televizyonu alan antrenörün daha sonra televizyonu kulübe teslim ettiği öğrenildi. Divan Kurulu üyesi Mehmet Şimşek, gerekli şikayetlerin yapıldığını, ifadelerin ve tutanakların tutulduğunu belirterek olayın artık yargıya taşındığını açıkladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet 14 Haziran 2021 21:24

Büyük lokmaları goturenleride bulun bakalım

0 8 Cevap Yaz
Arif 14 Haziran 2021 18:02

Bugüne kadar herkes çalmış. Bu da çalsın.

2 3 Cevap Yaz
Murat 14 Haziran 2021 17:39

Televizyon çalmaya hırsızlık deniyor peki çalıştırıp maaşını ödememeye ne deniyor

2 8 Cevap Yaz
pompeo 14 Haziran 2021 14:35

asil hirsizliklari kimse duymadi görmedi bu güne kadar ... ne hikmetse .... biz sadece findik fistik ve cip meselesini biliyoruz ...

0 7 Cevap Yaz
Es Es 26 14 Haziran 2021 12:31

Şimşek alt tarafı 1000 TL olan televizyon çalınmış hırsızı yakalamışsınız HELAL OLSUN size. Ne hikmetse buharlaşan, yürütülen 300 milyon'dan hiçbir yönetiçi görmedi, duymadı, haberi yok. Eh nede olsa dilenciye verilen bozuk paradan bahsediliyor. Yönetici demek adam demek PARAYI değil önemli olan sandelyeyi masayı kollamasıdır..

0 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi