Eskişehirspor hesabı bunu paylaştı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor hesabı bunu paylaştı...
A
a

Eskişehirspor kulübü belki de ligin en önemli maçına çıktığı Denizlispor deplasmanında kendisini yalnız bırakmayan taraftarına sosyal medyadan teşekkür etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Denizlispor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle döndü. Galibiyette futbolcular kadar deplasman tribününü dolduran ve 90 dakika hiç susmayan Eskişehirspor taraftarının da payı büyüktü. Düşme hattındaki rakibi Denizlispor ile arasında sadece 1 puan fark olan Eskişehirspor aldığı bu altın değerindeki galibiyetle kendisini ateş çemberinden uzaklaştırdı ve rakibine 4 puan fark atmış oldu.

Eskişehirspor'un maddi ve manevi olarak çok zor günler geçirdiği bu dönemde alınan galibiyette, sahaya çıkıp büyük bir özveri ile mücadele eden futbolcuların yanı sıra deplasman tribününde takımı yalnız bırakmayan Eskişehirsporlu taraftarların da payı büyüktü. Eskişehirspor kulübü de cefakar taraftarının bu desteğini görmezden gelmedi ve maç sonunda kulübün resmi sosyal medya hesaplarından taraftara teşekkür mesajı yayınladı.


"Sahada basmadık yer bırakmayan futbolcularımıza, galibiyette büyük payı olan efsane taraftarımıza, teşekkürler! #Eskişehirspor #EsEs #KırmızıŞimşekler #AnadoluEfsanesi #AnadoluYıldızı #VazgeçmeyenlerBurada" mesajıyla paylaşılan gönderide Eskişehirspor taraftarlarının Denizli Atatürk Stadı'nın deplasman tribününü karnaval havasında doldurduğu bir fotoğraf yer aldı.

Eskişehirspor'un Denizlispor galibiyeti için tıklayın


Halil Ünal: Süper Lig'de onun gibisi yok

Eskişehirspor Denizlispor maçından fotoğraflar için tıklayın...
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 4 Şubat 2018 19:18

Öpüyorum hepinizi

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi