Eskişehirspor hepimizi kara kara düşündürüyor !

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor hepimizi kara kara düşündürüyor !
A
a

Eskişehirspor, yaptığı 20 transferlerle kümede kalma adına atağa geçse de, Karbel Karaköprü maçında hayal kırıklığı yaşattı. Takımda olumlu olarak hiçbir şeyin değişmediği gözlendiği maçta, takım gelecek adına umut vermedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, kümede kalma adına çok önemli transferler yapıp, taraftarını oldukça heyecanlandırmıştı. Transferlerin yapılmasının ardından liglere verilen ara nedeniyle takım Antalya’da kampa da gitmiş burada yoğun bir antrenman dönemi geçirmişti. Yapılan kamp ve oynanan hazırlık maçlarıyla birlikte camia takımın Karbel Karaköprü maçına hazır olduğuna inanıyordu.

HATALAR DAHİ AYNIYDI

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Urfa temsilcisi karşısında çok kötü bir performans sergileyen Kırmızı Şimşekler herkesi şok uğrattı. Eskisi gibi kalede, savunmada hatalarındaki yapılan hatalar yine hiçbir şeyin değişmediğini gösterdi. Aynı zamanda mücadele bakımından da Eskişehirspor eski maçlarını mum gibi hatırlattı. Taraftar, Edirnespor maçında takımın kendisine çekidüzen vermesini istiyor.
 

SAVUNMA HATTI BİLDİĞİNİZ GİBİ

Transfer yasağını ortadan kaldırdıktan sonra savunma hattına tam 3 transfer yapan Eskişehirspor’da tablo değişmedi. Hem oynanan hazırlık maçları hem de Karbel Karaköprü maçında savunmada yaşanan hatalar camiayı hayal kırıklığına uğrattı. Urfa temsilcisinin defansın arkasına atılan toplarda başarılı olması taraftarın tepkisine neden oldu. Es Es’te Arda Okumuş, Eray Ertorun kadroya girmezken, Bartu Göçmen ise maça yedek kulübesinde başladı.
Eskişehirspor hepimizi kara kara düşündürüyor!  7.03.2023 

ESKİŞEHİRSPOR’UN EN İYİ İSMİYDİ

Eskişehirspor’un yeni transferi Barış Memiş, Karbel Karaköprü ile oynanan karşılaşmada başarılı bir grafik sergiledi. Maçın 63’üncü dakikasında Melih Bostan’ın yerine oyuna dahil olan Barış Memiş oyuna girdiği dakikadan itibaren başarılı işler yaptı. Attığı çalımlarlar ve rakip kaleyi çektiği şutlarla taraftarını heyecanlandıran Barış, 90+4’te attığı şık golle göz doldurdu. Maç sonunda taraftar Barış’ı alkışlarken, deneyimli futbolcuda taraftara ‘Merak etmeyin, başaracağız’ diyerek cevap verdi.
 

AHMET ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Eskişehirspor’un yeni transferi Ahmet Hakan Şahin takımla birlikte çalışmalara başladı. Transfer sezonun son günlerinde Uşakspor’dan transfer edilen 23 yaşındaki santrafor dün ilk antrenmanına çıktı. Futbola İnegölspor altyapısında başlayan Ahmet daha sonra Hatayspor’a transfer oldu. Kiralık olarak Kırklarelispor, Hendekspor’da forma giyen Ahmet, son olarak Uşakspor’da oynadı. 2. Lig ve 3. Lig’de toplam 139 maça çıkan Ahmet 24 gol atmayı başardı.

İLKER HAZIR OLACAK

Eskişehirspor’un yeni transferi İlker Sayan, Edirnespor maçı öncesi eksik kapatmaya çalışıyor. Hem takımla hem de bireysel olarak çalışmalarını sürdüren 28 yaşındaki kanat oyuncusu Edirnespor karşısında forma giymeyi istiyor. İlker Sayan son olarak Diyerbekirspor kulübünde forma giyiyordu.
 

BU SEFER KANATTA GÖREV YAPTI

Eskişehirspor’un devre arasındaki ilk transferlerinden Ayberk Altan, Karbel Karaköprü karşılaşmasında ikinci yarı oyuna dahil edildi. Hacettepe ile oynanan maçta 10 numara mevkisinde görev yapan Ayberk, Karaköprü maçında ise kanatta görev yaptı. Berkay’ı 10 numara mevkisinde oynatan Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın bu tercihi saha içinde tutmadı.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa ali 7 Mart 2023 16:09

Berkay dan bı halt olmaz

1 4 Cevap Yaz
Kaan 7 Mart 2023 16:02

Takım iyi hazırlanmamış.Kim ne derse desin.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi