Eskişehirspor hedefe doğru ilerliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor hedefe doğru ilerliyor
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, Eskişehirspor Gazetesi’ne açıklamada bulundu. Her geçen gün daha iyi mücadele ettiklerini belirten Seçsev, hedefe doğru ilerlediklerini söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un hafta sonu (4 Nisan Pazar) İzmir’de Altınordu ile karşılaşacağını hatırlatan Seçsev, “Altınordu bu ligde göstermiş olduğu performans ve almış olduğu puanlar ile rüştünü ispatlamış bir takım. İzmir’de oynayacağımız bu zorlu maçta rakibimize sıkıntılar yaşatmaya çalışacağız. Bu maça odaklandık. Puanlardan daha çok gösterilecek performanslara odaklanmış durumdayız. Yapılan Covid testlerinde forma verdiğimiz düzenli olarak forma verdiğimiz bazı oyuncuların testleri maalesef pozitif çıktı. Altınordu deplasmanına bu eksikler ile gideceğiz. Kart cezalısı oyuncumuz yok” dedi.
 
Bütün oyuncular şans buldu
Formayı adetli bir şekilde dağıttıklarını söyleyen Seçsev, “7 haftadır görevdeyiz ancak 8 maça çıktık. Çok maça çıkınca insanlar da çok uzun süre geçmiş hissi oluşuyor. Bu süreçte çok mesafe kat ettik. 8 maçta hemen hemen bütün oyuncularımıza görev verdik. Adaletli bir şekilde forma dağıttığımızı herkes gördü. Adaletin olduğu yerde başarı da olur, mutluluk da olur. Çok şükür kırgın oyuncumuz yok. Oynamadığı için küsen oyuncumuz yok. Herkes takımın başarısı için mücadele edince ortaya güzel işler çıkıyor” ifadelerini kullandı.
 
Hedefe doğru ilerliyoruz
Takımdaki genç futbolcuların iyi bir seviyeye geldiğini söyleyen Seçsev, “Gelişim süreçleri devam ediyor. İstediklerimizi her geçen hafta daha iyi şekilde sahaya yansıtıyorlar. Aklımızdaki oyun şablonunu Adana Demirspor maçında sahaya yansıttık. Kalan maçlarda devam ettirmek istiyoruz. Önde pres yapan, topa daha çok sahip olan, topu daha verimli kullanan bir takım olma hedefimize doğru ilerliyoruz” dedi.
 
Motive etmek kolay değil
“Sürekli eleştirilen ve küme düşmek üzere olan bir takımda görev yapıyoruz. Futbolcuları maça konsantre etmek inanın hiç kolay değil” diyerek sözlerine devam eden teknik patron, “Saha içerisinde yapılan bireysel hatalar aslında bu konsantre eksikliğinden kaynaklanıyor. Son haftalarda bunu azaltmayı başardık. Futbolcularımızı iyi çalıştırıyoruz. İstediğimiz geri dönüşleri alıyoruz. İyi bir diyalog kurmayı başardık. Motivasyon konusunda kurmuş olduğumuz bu iyi diyaloglar işimizi kolaylaştırıyor” dedi.
 
Artık daha iyi mücadele ediyoruz
Cengiz Seçsev, artık rakipleri ile başa baş mücadele edebildiklerini söyleyerek, “Maçın başında skor olarak geri düşersek maç farka gidiyordu. Bu sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Keçiörengücü maçında 13. dakikada geriye düştük ama maç dengede gitti.
Beraberlik golünü bulamadık ve mağlup olduk. Adana Demirspor maçı baştan sonra dengeli gitti, geri düştük ama bir puan çıkarmayı başardık. İlk golü yiyince mücadeleyi ve maçı bırakan bir Eskişehirspor artık yok” ifadelerini kullandı.
 
Daha iyi tanıyorum
Sahaya çıkardığı taktik konusunda da konuşan Seçsev, “Elimizdeki kadroyu her geçen gün daha iyi tanıyoruz. Bizim sistemimizde beşli defans sistemi var. Bu sistemi bize en çok verim veren yöntem olarak gözüküyor. Çok daha iyi futbol oynuyoruz. Bu sistemde sağ bek ve sol bek olarak görev alan oyuncularımızın hücum hattına vermiş oldukları katkılar ortada. Bedirhan’ın Adana Demirspor maçında girmiş olduğu gol pozisyonları da bunun önemli bir
örneğidir” dedi. İlerleyen maçlarda çok daha fazla gol pozisyonuna girecektir. Gireceği o pozisyonlarda da daha iyi vuruşlar yapacaktır. Biz Buğra o golü neden kaçırdı diye bakmıyoruz. Buğra artık gol pozisyonlarına giriyor diye bakıyoruz. Topu kazanması ve gol pozisyonlarına girmesi bizim için daha önemli. 17 yaşında bir oyuncudan bahsediyoruz. Zamanla çok daha iyi seviyelere gelecektir. Artık daha çok gol pozisyonlarına giren bir takım
haline gelmeyi başardık” ifadelerini kullandı.
 
O oyuncuları beğeniyor
Takımda mücadele futbolcular hakkında konuşan Seçsev, “Kaan Gaman’dan çok memnunum. Maçlardan sonra bakıyorum hakkında kimse konuşmuyor ama sahada benim istediklerimi en çok yerine getiren oyuncuların başında geliyor. Furgan Polat çok çalışkan bir oyuncu. Sürekli daha iyi olmalıyım diyerek kendini motive ediyor. Hem kendisi, hem de takımı kazanıyor. Onur Bayramoğlu saha içerisinde takımı çok rahatlatan bir isim. Tecrübesi
bizim için önemli bir unsur. Cengiz Alp görevini yapıyor” ifadelerini kullandı.
 
U-19’lara gönderilmeyecek
A Takım ile antrenmanlara çıkan ancak U19 maçlarında görev yapan bazı oyuncuların alınan karar doğrultusunda altyapıya gönderilmeyeceğini ifade eden 60 yaşındaki teknik adam, “Kulüp Doktorumuzun talepleri doğrultusunda A takım ile antrenmanlara çıkan genç oyuncuları U19 maçları için altyapıya göndermeyeceğiz. Çocuklarımızın ve kulübümüzün sağlığı için doktorumuz tarafından belirlenen bu kurala biz de olumlu yanıt verdik. Bir süre bu durum böyle devam edecek” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 4 Nisan 2021 00:16

Bu takimi seneye tekrar 1.lige ESES sevdalısı FIKRET YILMAZ çıkartır

1 1 Cevap Yaz
rambo 2 Nisan 2021 16:56

merak ettim hoca hangi hedefe doğru ilerliyor

2 1 Cevap Yaz
KARA MURAT 2 Nisan 2021 15:38

TEBRİKLER HOCAM ! Bu takıma can getiren sensin ilk galibiyeti senin sayende aldık takımda çok fark var görmeyen ya kör ya da seni çekemiyor biz senin arkandayız her zaman.. çekemeyen anten taksın

3 4 Cevap Yaz
bilek26 2 Nisan 2021 07:18

Sportif olarak takımda bir oyun düzenini görmeye başladık bu doğru fakat yönetimsel eksiklikler hala had safhada , çok çok daha güçlü bir yönetim lazım bunu yöneticiler de biliyor olamalılar derhal kongreye gidilmeli.

1 1 Cevap Yaz
pompeo 1 Nisan 2021 17:35

Karamsar olmaya gerek yok ... Adam gelecek sezonun takimini simdiden kurma cabasinda .. skor mkor önemli degil ... ve hakli da kendisi ... takim adam olmaya basladi .. seneye cikariz belki ...

7 3 Cevap Yaz
korhancan 1 Nisan 2021 11:13

Sayın hoca sen bizleri değil kendini kandırıyorsun ve bunada inanmışsın işin üzücü yanı sende suç yok asıl suç hala istifa etmeyen yönetimde.

2 18 Cevap Yaz
Çiftelerli 1 Nisan 2021 11:12

Taraftar la dalga geçmeyin gidiyoz hedef belli 3.lig tatarrrrrrrrrrr istifaaaaaaassss

2 12 Cevap Yaz
Deli Ruhi 1 Nisan 2021 10:48

Pardon hoca. Hangi hedef? 3. Lige düşme hedefi mi? 30-35 maç sonrasi oynanan iyi kötü bir oyun sonunda kendinizi kaf dağında gormeler . Birakin bu isleri sizde yönetimde bu kadar sportif başarısızlıklara rağmen hangi yüzle basının önüme çıkıyorsunuz ? Pes doğrusu... Taraftara hayal satmayı bırakın..

5 8 Cevap Yaz
Sese

Ruhi beğenmiyorsan Fenerbahçe yi tut tam senin takımın

13 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi