Eskişehirspor Hatayspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Hatayspor maçı ne zaman, hangi kanalda?
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Hatayspor’u ağırlayacak. Eskişehirspor taraftarının desteğiyle sahadan 3 puanla ayrılmak istiyen Es Es zorlu maçtan galip gelerek ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Peki Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Eskişehirspor maç biletleri satışa çıktı mı? Eskişehirspor Hatayspor maçı detayları haberimizde

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor TFF 1. Lig umutlarını canlı tutmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’a 4-0’lık skorla mağlup olan ve kendini ateşe atan Kırmızı Şimşekler çok önemli bir maça çıkacak. Ligin yeni ekiplerinden Hatayspor’u ağırlayacak olan Siyah Kırmızılı ekip sahadan 3 puanla ayrılmayı istiyor. Ligin ilk yarısını 14-15 puan ile tamamlamak isteyen Siyah Kırmızılı ekip bu maçta alacağı galibiyetle puanını 8’e çıkarmış olacak. Spor Toto 1. Lig’in 8’inci hafta maçı Eskişehirspor Hatayspor maçı hangi gün ve saat kaçta? Eskişehirspor Hatayspor maçı hangi kanalda yayınlacak? Eskişehirspor taraftarları merakla bekledikleri maç için Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan yayınlacak diye merak içinde. Hatay'dan deplasmana gelemeyen Hataysporlular da Eskişehirspor maçı saat kaçta, Eskişehirspor maçı ne zaman, Eskişehirspor maçı hangi kanalda, Eskişehirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan, hangi kanalda saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı sorularının cevabını arıyor.

Eskişehirspor ve Hatayspor Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasından cuma günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. Maç bein sports max kanalında canlı olarak yayınlanacak Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'ndan oynanacak maça Eskişehirspor taraftarlarının ilgisi çok büyük. Kendi evinde yenilgi yüzü görmeyen Es Es'e taraftarı yine büyük destek vermek için maç biletlerine akın etti. 

Eskişehirspor Hatayspor maç biletleri satışta

Spor Toto 1.Lig'in 8.haftasında 5 Ekim 2018 Cuma günü saat 19:00’da Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynayacağımız, Hatayspor maçının bilet fiyatları belli oldu.

Eskişehirspor Spor Toto 1.Lig'in 8.haftasında Hatayspor'u konuk edecek. 5 Ekim 2018 Cuma günü saat 19:00’da oynanacak maçın biletleri de satışa çıktı. Eskişehirspor yönetimi bilet satışıyla ilgili önemli bir açıklama da yaptı. İşte Eskişehirspor kulübünün açıklaması;

Biletler, bugün saat 13:00 ile 13:30 saatleri arasında PassoLig kanallarında ve PassoLig gişesinden satışa sunulacaktır.

1.Kategori (Batı alt tribünü) : 50 TL

2.Kategori (Doğu alt tribünü) : 10 TL

3.Kategori (Doğu üst tribünü) : 10 TL

4.Kategori (Güney alt tribünü) : 5 TL

5.Kategori (Güney üst tribünü) : 5 TL

6.Kategori (Kuzey alt tribünü) : 5 TL

7.Kategori (Kuzey üst tribünü) : 5 TL

8.Kategori (Misafir tribünü) : 5 TL

*NOT: Güney ve Kuzey kale arka tribünlerinin alt katlar dolmadan üst katlar açılmayacaktır. Ayrıca, maç günü Merkez Passolig Şubemiz kapalı olup, Passolig kart basımı ve kombine satışımız olmayacaktır. 

Eskişehirspor galibiyet için sahada

Karşılaşma öncesi oyuncularıyla sürekli toplantılar yapan Teknik Direktör Fuat Çapa takımını kritik maça hazırlamaya çalışıyor. Adana Demirspor mağlubiyetini bir an önce unutturmak isteyen Çapa, Hatay karşısında takımından 3 puan istiyor. İlk düdükten itibaren galibiyet için oynayacaklarını oyuncularına aşılayan Çapa, iç sahada gösterilen başarılı performansın devam ettirilmesini istedi. 

Eskişehirspor taraftarı baş rolde olacak

Bu sezon iç sahada oynadığı 3 karşılaşmada yenilmeyen Eskişehirspor rakiplerine adeta kök söktürdü. Bunda kuşkusuz en önemli unsur Es Es’in efsane taraftarı oldu. Hem içerde hem de dışarıda takımlarına müthiş bir destek veren taraftarlar yarın ki karşılaşmada da takımlarına galibiyet aldırmaya çalışacak. Hafta içinde oynanacak olan maç öncesi düşünceli olan Es Es taraftarının yine de maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Es Es'i sevindirecek haber: Hatayspor forvetsiz geliyor

Hatayspor’un 24 yaşındaki futbolcusu Sinan Kurumuş, yetersiz performans ve motivasyon eksikliği sebebiyle Hatayspor Yönetim Kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı. Bordo-beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Sinan Kurumuş, yetersiz performansı ve motivasyon eksikliği
nedeniyle ikinci bir karara kadar, Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştır” ifadelerine yer verildi. Spor Toto 1. Ligde oynanan 7 haftanın sonunda 8 puanla 12. sırada yer alan Hatayspor’da sakatlığı nedeniyle 1 ay forma giyemeyecek olan Mirkan Aydın’ın ardından süresiz kadro dışı bırakılan Sinan Kurumuş’la birlikte takımda forvet konumunda oyuncu bulunmuyor. 

Hatayspor, Eskişehirspor maçıyla çıkış arıyor

Hatayspor, Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Hatayspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hatay temsilcisi, Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanın basına açık ilk 20 dakikalık bölümde ısınma hareketlerinin ardından grup halinde top çalışması yaptı.

Takımın başarılı savunma oyuncusu Yusuf Abdioğlu, hedeflerinin altında kaldıklarını ancak Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Şu an için hedeflerimizin biraz altında kaldık. Önümüzde önemli bir Eskişehirsor maçı var. Çünkü içeride kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi etme şansımız var. Puan durumu olarak baktığımızda, 2 puanı kaybetmeseydik, ne yapıp ne edip bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Buradan eksi 2 puanımız oldu. Kazansaydık 7. sırada olacaktık. Puan durumunda bu kadar kötü gidişe rağmen, iyi yerde olacaktık. Ama bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Önemli olan bir seriye çıkabilmek, seriyi başlatabilmek. İnşallah Eskişehirspor maçını kazandığımız zaman, içerideki maçta tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Yalnız bırakmasınlar, bir bütün olalım. Ben hala tam bir bütün olduğumuzu düşünmüyorum. İnşallah takım olarak biz de kendimize düşeni yapacağız. Biz galip geleceğiz inşallah oradan. Ondan sonraki Osmanlıspor maçında da tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Geçen sene ilk 4 maçta sadece 2 puanları olduğunu hatırlatan Yusuf, "Buna rağmen takım şampiyon olarak sezonu tamamladı. Bu sene neden olmasın. Şu an için Gençlerbirliği ve Boluspor takımı ekstra yaptılar ama illaki onlar da takılacaklar. Bizden kimse umudunu kesmesin, çünkü biz umudumuzu kesmedik. Bu hafta galip gelip biz de güzel bir çıkış bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Eskişehirspor'da Hakan Aslantaş Pforzheim'a kiralandı

Eskişehirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı 33 yaşındaki futbolcu Hakan Aslantaş Almanya’nın Pforzheim'a kiralık olarak transfer oldu. Lisans sorunun çözülmemesinin ardından resmi maçlarda forma giyemeyen Hakan, Alman ekibi ile 3 aylık kiralık sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcunun lisans sorununun çözülmesi durumunda ligin ikinci yarısına hazır olacak. 

Es Es güç depoladı

Yarın sahasında Hatayspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Es Es Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman, yaklaşık 70 dakika sürdü. Gruplar halinde çalışan futbolcular core ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Eskişehirspor çalışmalarına akşam antrenmanı ile devam etti. Kırmızı Şimşekler bugün yapacağı antrenmanın ardından kampa girecek ve maç saatini beklemeye geçecek. 

7 haftada 4 teknik adam gitti

Spor Toto 1. Lig’de 7. haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 4’e çıktı. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, 2-0 kaybettikleri Eskişehirspor maçının ardından istifa etti. Yılmaz’ın yerine Levent Açıkgöz getirildi. Ligde 6. haftanın ardından Adanaspor’da Cihat Arslan görevinden ayrıldı. Arslan, Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisarspor’un başına geçerken, Adanaspor’da Coşkun Demirbakan göreve başladı. 7. haftadan sonra ise iki takım değişikliğe gitti. Giresunspor’da Metin Diyadin, Gazişehir Gaziantep’te ise Yalçın Koşukavak’la yollar ayrıldı. Eskişehirspor Hatayspor maçının hangi kanalda saat kaçta olduğu bilgisini de bu haberimizle okurlarımızla paylaştık.

Eskişehirspor maçı ne zaman
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi