Eskişehirspor harekete geçti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor harekete geçti!
A
a

Eskişehirspor yönetimi yeni bir ödeme planı çıkartarak Boffin’in avukatıyla görüşmeye başladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un daha önce 6 puanını sildiren Ruud Boffin alacakları ödenmediği gerekçesiyle bu sefer küme düşürme talebi ile FIFA’ya başvurmuştu. Es Es yönetimi yeni bir ödeme planı çıkartarak Boffin’in avukatıyla görüşmeye başladı.

Küme düşürme ihtarı
430 bin Euro alacağı için Eskişehirspor kulübüne -6 puan silme cezası ve 2 dönem transfer yasağı cezası uygulayan Ruud Boofin’da tehlike büyümüş durumda. Küme düşürme talebiyle kulübe ihtar çeken Boffin için yönetim harekete geçti. Büyük bir şok yaşayan Eskişehirspor yönetiminde Başkan Mustafa Akgören, oyuncu ve avukatı ile görüşmelere başladı. Yönetimin yeni bir ödeme planı hazırladığı ve Belçikalı kaleci ile anlaşma zemini hazırladığı gelen bilgiler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yorgun es esli 12 Eylül 2020 10:32

Dürüst olmayan bir ligin bir adaletin yaşandığı yerde dürüst yönetim akıntıya karşı kürek çekmekle uğraşır o yüzden Halil direksiyonu ele almalı nasılsa ödeme yapılmıyor destek olmadanda yapılmaz hiç olmazsa Halil Hüseyin. Gibi başkanlar kata kulli yapıp kanunlarımız çerçevesinde imzaları Bi şekil alır seneye transfer yasanı bile kaldırır üzerinede 15 iyi topçu alır Bi yolunu bulur işte

0 1 Cevap Yaz
Ahmet Yılmaz 6 Eylül 2020 12:35

Ödeme planı yapıldıysa, bu para ödenmeyecek demektir, bu ÖDEMEME planı tüm camiaya hayırlı olsun.

0 3 Cevap Yaz
ESESIM 5 Eylül 2020 21:21

Göztepe maçı öncesi tavır ve hareketleri,maç performansı,hele ki penaltılar tekrar izlemenizi tavsiye ederim.Boyle bir adamın değil ayak izi, tozunun izi bu şehirde kalamaz.

0 3 Cevap Yaz
Nokta 5 Eylül 2020 14:53

YETER köpekler gibi yaşamaktansa ölelim. Bu borcu takanlar nerede Halil Ünal ın peşinde koşan murat diri neredesiniz

0 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi