Eskişehirspor güçlü rakibini devirmek istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor güçlü rakibini devirmek istiyor
A
a

Eskişehirspor, bugün 16.30’da Altınordu’yu konuk edecek. Ligin ikinci yarısına rüya gibi bir başlangıç yapan ve oynadığı 3 karşılaşmadan 7 puan çıkaran Es Es, güçlü rakibini devirmek istiyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri...

YÜREKLERİYLE OYNUYORLAR

İkinci devre çıktığı 3 maçta genç kadrosu ile büyük bir mücadele örneği veren Genç Şimşekler, bugün yine zorluk derecesi oldukça yüksek bir karşılaşmaya çıkacak. Keçiörengücü ve Bursaspor gibi iki güçlü rakibini deplasmanda deviren Es Es, bugün ligin en savaşçı ekiplerinden Altınordu karşısında da bu başarılarını tekrar etmek istiyor. Teknik Direktör Mustafa Özer’in de her fırsatta ifade ettiği gibi yürekleriyle oynayan genç futbolcular ligde kalarak büyük bir mucizeyi gerçekleştirmek istiyor.

7 MAÇTIR YENİLMİYORLAR

Her yıl genç kadrosuyla mücadele eden ve altyapısıyla ülkenin örnek takımlarının başında gelen Altınordu, sezona iyi başlamasa da ilerleyen haftalarda toparlanarak başarılı sonuçlar aldı. Geride kalan 20 hafta sonunda topladığı 23 puanla 13’üncü sırada bulunan İzmir ekibi, son 7 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. Eskişehirspor’a karşıda son yıllarda üstünlük kuran Altınordu, Siyah-Kırmızılılarla oynadığı son 6 maçtan 5 galibiyet 1 yenilgiyle ayrıldı. Altınordu hücum ağırlıklı futboluyla dikkat çeken takımlardan biri.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi