Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Giresunspor maçı ne zaman, CANLI hangi kanalda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Giresunspor maçı ne zaman, CANLI hangi kanalda
A
a

Eskişehirspor Giresunspor maçı ne zaman, CANLI YAYIN hangi kanalda, saat kaçta, maç saati kaç sorularının yanıtı ve maçla ilgili tüm son dakika gelişmelerinin detayları burada

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, maç nerede, CANLI YAYIN hangi kanalda, maç saati kaç sorularının yanıtı ve maçla ilgili tüm son dakika gelişmelerinin detaylarını bu haberimizde bulabileceksiniz.

Eskişehirspor - Giresunspor maçı saat 16.00'da başlayacak, maç Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.
Karşılaşma BeInSports'tan naklen yayınlanacak.

Eskişehirspor, Giresunspor karşısında üstün

Eskişehirspor ile Giresunspor bugün aralarındaki 28’inci karşılaşmaya çıkacak. Her iki takım bugüne kadar 2’si özel 25’i resmi olmak üzere 27 maçta karşı karşıya geldi.  Bu maçların 17’sinde gülen taraf Eskişehirspor olurken Yeşil Beyazlı takım ancak 6 kez sahadan galip ayrıldı. 4 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.  Atılan toplam 82 golün 51’ini Es Es kaydederken, 31’i de Giresunspor’dan geldi.  İki takım tarihlerinde ilk kez 29 Ağustos 1971’de Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaştı ve Eskişehirspor sahadan 6-2 galip ayrıldı. Son karşılaşma ise 12 Ağustos 2018 tarihinde Giresun’da oynandı ve ev sahibi sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Eskişehirspor - Giresunspor maçını Özütoprak yönetecek
Ligin 18’inci haftasında bugün oynanacak Eskişehirspor- Giresunspor-   karşılaşmasını İstanbul Bölgesi’nden A- Klasmanı hakemlerinden Onur Özütoprak yönetecek.  Özütoprak’ın yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi ve Murat Altan yapacak.  Onur Özütoprak, Eskişehirspor’un son olarak 11 Kasım 2018 tarihinde deplasmanda Elazığspor’a 3-2 yenildiği karşılaşmayı yönetti. 

Ümit Özat'ın ilk maçı

Eskişehirspor’un 2018-19 sezonunun başında prensipte anlaşma sağladığı hatta tesislere kadar getirdiği Teknik Direktör Ümit Özat, bugün Es Es’e rakip olacak. Giresunspor’da yaşanan art arda gelen kötü sonuçların ardından Hüseyin Kalpar’ın görevine son verilmiş ve yerine Ümit Özat getirilmişti. Özat, Giresunspor ile ilk maçına bugün Eskişehirspor karşısında çıkacak. 

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi