Eskişehirspor Gençlerbirliği maçı nerede, kaçta, hangi kanalda?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Gençlerbirliği maçı nerede, kaçta, hangi kanalda?
A
a

Gençlerbirliği ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan mücadelenin yeri Ankara, maçın başlama saati ise 19.30. Eskişehirspor yaşadığı lisans krizi nedeniyle Gençlerbirliği karşısına da yeni transferlerinden yoksun olarak sahaya çıkacak. Genç Şimşekler yine en iyi mücadeleyi sergileyip Ankara’dan gururlandıracak sonuçla dönmeyi hedefliyor

Sütiş Eskişehir
İki maçta 1 puan
Spor Toto 1. Lig’in üçüncü haftasında Eskişehirspor bugün Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Es Es yaşadığı lisans krizi nedeniyle ilk iki haftada genç oyuncularıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Ligin ilk haftasında Giresunspor’a 3-1 mağlup olan Es Es, ikinci haftada ise sahasında Balıkesirspor’a karşı iki kez geriye düşmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Formanın hakkını verdiler
İki karşılaşmada da formanın hakkını veren Eskişehirspor’un genç oyuncuları bugün Gençlerbirliği karşısında da aynı başarılı performansı sergilemeye hazır. Teknik Direktör Fuat Çapa’nın talebeleri Ankara’da zor olsa da şampiyonluğun favori ekibi Gençlerbirliği karşısında puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 19.30’da başlayacak. 

Feyzi dönüyor
Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında Giresunspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Feyzi Yıldırım’ın bir maçlık cezası sona erdi. Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyemeyen 22 yaşındaki futbolcu bugün Gençlerbirliği maçının kadrosuna dahil edilecek. Teknik Direktör Fuat Çapa şans tanıdığı takdirde Mehmet Feyzi Yıldırım mücadelede forma giymeye hazır.

Düdük Saka'da
Gençlerbirliği ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Emin Yıldırım yapacak. Saka son olarak Eskişehirspor’un geçtiğimiz sezon Adana Demirspor ile kendi sahasında oynadığı ve 2-2 sona eren karşılaşmayı yönetmişti.

Kale Ebrar'ın
Eskişehirspor’un bugün Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmada kaleye Ebrar Yiğit Aydın geçecek. Geçtiğimiz hafta oynanan Balıkesirspor karşılaşmasında rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart gören Ekrem Kılıçarslan bugün oynanacak olan mücadelede forma giyemeyecek. Ekrem’in yerine bugün 18 yaşındaki Ebrar Yiğit kaleyi koruyacak. Es Es’te yedek kaleci bulunmadığı için geçtiğimiz gün 15 yaşındaki kaleci Cengiz Alp profesyonel yapılmıştı. Cengiz bugün yedek kaleci olacak.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi