Eskişehirspor gelecek sezonu planlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor gelecek sezonu planlıyor
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer kalan 6 haftada kadroda değişikliğe gideceğinin sinyallerini vermeye devam ediyor. Özer, “Taraftarımız yeni bir takım görmeye hazır olsun. Sürpriz kadrolara ortaya çıkacak” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Eksikler bir hayli fazla
Eksiklerin bir hayli fazla olması nedeniyle Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer kalan 6 haftada rotasyona gidecek. Özer, “Maç öncesi, kadromuzda önemli eksikler var. Ekrem, Cemali, Alperen kart cezalısı, kıvanç takımdan ayrıldı. Mehmet Fevzi askerlik görevi nedeniyle takımdan ayrıldı.  Talha sakatlığı nedeniyle tedavi oldu ve sezonu kapattı. Tolga ve Muhammet son yapılan çift kale maçta sakatlandı. Selman’ın sakatlığı tekrarladı. Neredeyse elimizde oyuncu kalmadı” dedi.

Altyapıdan takviye
Alt yapıdan 5-6 oyuncuyu daha A takım kadrosuna aldık” diyen Özer, “Bu oyuncular şu anda yardımcı hocalarımız tarafından özel antrenmana alındı.  İçinde bulunduğumuz şartlar itibariyle yeni bir takım kurmak zorundayız. Bu haftadan itibaren diğer maçlarda da ilk kez A takım forması giymek zorunda kalan oyuncularımız olacak. Taraftarlarımız yeni bir takım görmeye hazır olsun” ifadelerine yer verdi. 

Tüm imkanlar kullanılıyor
Özer ayrıca, “6 maçımızı değil, Eskişehirspor’un gelecek sezonu da planlıyoruz. Kadrosunu oluşturuyoruz. Malum transfer yasağı nedeni ile kendi başımızın çaresine bakacağız. Yönetim sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme uzatmak için tüm imkanlarını kullanıyoruz. Görünen o ki bazı ayrılıkların daha yaşanması kaçınılmaz. Bu yüzden kalan sağlarla yolumuza devam etmek zorundayız” dedi.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Muhtar 17 Haziran 2020 00:35

Deniz kardeşim belli ki başka bit takımın taraftarısın. Mesele kuluplerin batması değil değil..ADALET... Futbolla ilgisiolan herkes biliyor.3 İstanbul kulubü her zaman kollanmıştır.Yine bir Anadolu takımını da borçtan bir gece de kurtarmışlardır.Bunu biz değil kendi kulup başkanları söylüyor. Doğru değilse demek ki yanlış söylüyor.

0 3 Cevap Yaz
Muhtar 16 Haziran 2020 10:51

EsEs i batıran.eski başkan ve yöneticiler ile batmasını isteyen başka mihraklar. EsEs 1-2 milyon avro için 2 lig birden düştü. Haketti düşsün. YARDIM DA İSTEMİYORUZ.DİPE VURALIM..YENİDEN AYAĞA ELBET KALKACAĞIZ.BELKİ YILLAR SONRA. ................... Bir de süper ligde lider olan takmı bakın.10 ay önce 1.500 milyon borç ile batmiştı.Bi gecede borçları ödendi.milyon avroluk transferler yapıldı.Bu gün ikİ kupada da büyük ihtimalle şampiyon olacak......Şimdi......... hani kuluplere yardım yapılmazdı.Demekki yardım yapılacak ve yapılmayacak kulupler var. ESKİŞEHİR SAHİPSİZ DENDİĞİNDE KİMSE ALINMASIN.BÜTÜN SİYASETCİLERİMİZ İÇİN DURUM AYNI

0 8 Cevap Yaz
deniz

Muhtar bilmediğin bazı konular var demekki. ESES dernekler kanununa göre yönetiliyor. Bu durumda hesaplamalar ve karşılıklar değerleme teknikleri farklı olur. bu Borçlanma ve karşılık ayırma durumlarına göre değişir. Ayrıca dediğiniz kulüp elin de bulunan futbolcuların değerlerini karşılık gösterebilir.Eskişehir in en büyük hatası da budur. En yakın zamanda şirketleşerek karşılık ,gelecek yıl gelirleri vb bir çok kalemi aktifte göstererk nakit ihtiyacını karşılayacak finansman desteğini bulabilir.iş te son zamanlarda 2-3 milyon Euro yüzünden takım amatöre düşme durumuna geldi. Futbol sektöründe bu Para hiçbir şey değidir. Sadece Akılsızlıktır. Siyasetçilerin dahi bu durumda yapacağı sınırlı işler yapabilir. Nabi hoca bu takım için çok şey yapmıştır. Ama yetmemiştir.

3 0
Es26 16 Haziran 2020 10:05

Hiç bir zaman yeni eskişehirspor taraflısı değildim fakat kurtuluşumuz yeni eskişehirspor. Eskişehirspor BAL'a kadar düşmeli fakat oradada kalmalıdır. 0 borçlu Yeni Eskişehirspor kurulup en kısa zamandada süper lige kadar çıkarılıp Normal Eskişehirsporla birleştirilip oradaki para Eskişehirsporumuza aktarılıp Eskişehirsporda şirketleşmelidir. Aynen Aliağa üsulu yani. Ve daha sonrada Eskişehirsporumuzun basamakları hızlıca çıkması beklenmelidir. Bu tabiki nerden baksanız bi 10 yıllık süreç. Ama Eskişehirsporumuzun basşka türlü var olma şansı kalmadı bunu kabullenmek lazım. Bittik yani gerçekleri görelim artık.

0 5 Cevap Yaz
Sıddık 16 Haziran 2020 08:36

Sürpriz 6-0, 7-0 olmasın da.

1 6 Cevap Yaz
Hayirlisi 15 Haziran 2020 23:05

Yaşlı futbolcular ve kiralık futbolcular da gönderilmeli şehrin çoçukları oynamalı sadece. Zaten düştük daha ne kadar kötü olabilir. Hakkımızda hayırlısı.

0 6 Cevap Yaz
Yuh Artık 15 Haziran 2020 20:13

Siz bu kafayla seneyede 3. lige düşürürsünüz takımı Tatar, hayallerini gerçekleştriyorsun artık amatöre kadar yolu var, kimse tutamaz seni

2 4 Cevap Yaz
Kader 15 Haziran 2020 19:27

Seneye de bir alt lig

0 5 Cevap Yaz
EsEs 15 Haziran 2020 17:56

Her maç acaba kaç sıfır yenileceğiz.Keşke az gol yesek eziyeti başlıyor.Şu şerefli kulupu ya kurtarın ya kapatın.

1 8 Cevap Yaz
hasan 15 Haziran 2020 15:08

kiralık olarak elimizde bulunan cemali ye teşekkür edilip başakşehire gönderilmeli.boşluğu bir an önce bu çoçuklarla doldurulmalı.

5 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi