Eskişehirspor gelecek haftalara umutla bakıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor gelecek haftalara umutla bakıyor
A
a

TFF 1. Lig’de ikinci yarı ile birlikte müthiş bir atağa kalkan genç şimşekler, 4 maçtan 10 puan çıkarıp ligde kalma adına büyük adım attı. Düşme potasında ilk kez sonunculuktan kurtulan takım, gelecek haftalara umutla bakıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Haftanın kârlı takımı


Taraftarıyla, takımıyla ve camiasıyla topyekün ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor TFF 1. Lig’de 21’inci haftanın en kârlı takımı olmayı başardı. Altınordu’yu 3-0 mağlup eden Şimşekler, yarıştaki rakiplerinin puan kaybetmesini bekledi. 17 puanı bulunan Adanaspor, Adana Demir’e 4-1’le, yine aynı puanlı Osmanlıspor ise Bursaspor’a 4-2’lik skorla mağlup oldu. 15 puanı bulunan Boluspor ise Altay’a 2-1’le boyun eğdi. Alt sıralarda haftanın en karlı takımı Siyah-Kırmızılılar oldu.

Bir basamak yukarı

İzmir’de oynadığı maçta Altay’a 2-1’lik skorla mağlup olan Boluspor 21. hafta sonunda 15 puanla ligin en alt sırasına indi. Altınordu galibiyetiyle yenilmezlik serisini 5 maça çıkartan Eskişehirspor ise 16 puanla 17’nci sıraya yükseldi. Es Es, bu sezon ilk kez bir basamak yukarı çıktı.

Rakip Menemenspor

TFF 1. Lig’de hafta sonu oynanacak 22’nci hafta maçında Eskişehirspor, deplasmanda Menemenspor’a konuk olacak. 17 puanla düşme potasında bulunan ve rakiplerimiz arasında yer alan Adanaspor, sahasında Erzurumspor’u ağırlayacak. Osmanlıspor ise Altınordu deplasmanına gidecek. Ligin altında kalan Boluspor, Ümraniyespor’u ağırlayacak.

Başarıda onların da payı büyük

Siyah Kırmızılı kulübün Teknik Direktörü Mustafa Özer ve futbolcularının yakaladığı başarıda, tam bir ekip ruhu bulunuyor. Başarının sadece kendinden kaynaklanmadığını, yardımcıları ve biz bize sloganı ile mücadele eden futbolcularıyla birlikte omuz omuza verdiklerini belirten Özer, yönetim, basın ve büyük taraftarla birlikte bu yolda yürüdüklerini söyleyerek, özellikle ekibinde yer alan Sportif Direktör Özgür Tulun, Yardımcı Antrenör Cem Karaca, Kaleci Antrenörü Serkan Topkaya, Atletik performans uzmanı Ali Onur Cerrah, Kondisyoner Erkan Aydoğan, Analizci Aykut Çatak, Sportif Direktör yardımcısı Onur Sülük, Medya Sorumlusu Alican Döşer, sağlık ekibine, malzemeciler ve tüm tesis personeline teşekkür etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin 12 Şubat 2020 15:38

Benim için kaç sıfır olduğu değil 1 olsun puanlar bizim olsun Bu çocuklar şehrin yüz akı bunları bu zamana kadar görmeyenler utansın. Bu yönetim bu teknik heyet bu çocuklar bu taraftar elele birlikte ligde kalıp bunuda başaracağız yürü be eserim.

0 4 Cevap Yaz
osman osman 12 Şubat 2020 10:31

hadi inşallah

0 3 Cevap Yaz
Ccc 12 Şubat 2020 09:33

Geçen hafta 3-0 alırız demistin kimse inanmadı bu hafta 2-0 diyorum bu hocayla ve futbolcularla ligde kalacağız

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi