Eskişehirspor galibiyet istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor galibiyet istiyor!
A
a

Ligin 30’uncu haftasında Altay’ı ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah Kırmızılı ekip kendi sahasında İzmir temsilcisini devirerek hem morallenmek hem de 8 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

8 haftadır kazanamıyoruz
Ligde son 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Eskişehirspor, bu hasrete son vermek istiyor. Kırmızı Şimşekler ligin 30’uncu haftasında sahasında İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek. Siyah Kırmızılı ekipte tek hedef bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem moral bulmak, hem de 8 haftalık galibiyet hasretini bitirmek. Eskişehirspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor.

Çift kale yaptılar
Kırmızı Şimşekler, Altay maçı hazırlıkları kapsamında dün bir antrenman gerçekleştirdi. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman yaklaşık 90 dakika sürdü. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman daha sonra topla çalışmayla devam etti. Siyah Kırmızılı ekip son bölümde ise çift kale maç yaparak günü noktaladı. Eskişehirspor çalışmalarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi