Eskişehirspor galibiyet için kenetlendi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor galibiyet için kenetlendi!
A
a

Eskişehirspor bugün çok önemli bir maça daha çıkıyor. Ligde maddi ve manevi anlamda çok zor günler geçiren Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasından Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’nda Gazişehir Futbol Kulübü'nü konuk edecek.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir kenetlendi, hem gençler hem de Siyah Kırmızılı taraftar maç saatini bekliyor. Sezonun en zorlu maçlarından biri olan Gazişehir karşısında genç kadro son saniyeye kadar mücadele edecek. Siyah Kırmızılı taraftar ise görevini layıkıyla yaparak son düdüğe kadar destek verecek. Spor Toto 1. Lig’in ilk 5 haftasında 4 puan toplayan Eskişehirspor, bugün sezonun en zorlu maçlarından birine çıkacak. Son oynanan Denizlispor maçında ilk devre iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, ikinci devre tecrübesizliğinin kurbanı olmuştu. Denizli maçındaki hataları istemeyen Çapa, hafta içinde yaptırdığı antrenmanlarda bu konunun üzerinde durarak genç oyunculardan performanslarını efektif kullanmaları gerektiğini vurguladı. Zorlu maç saat 16.30’da Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’nda başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1'den canlı yayınlanacak.
 
İki takım şu ana kadar 3’ü hazırlık 10’u resmi olmak üzere 13 kez mücadele etti. Bu maçların 5’inden Gazişehir, 4’ünden Eskişehirspor galip ayrılırdı. 4 karşılaşma berabere bitti. Maçlarda toplam 41 gol atıldı. Bunların 21’i Gazişehir’den, 20’si Es Es’ten geldi. İki ekip ilk kez 6 Ekim 2001’de Gaziantep’te karşılaştı ve maç 0-0 bitti. Son maç ise 21 Şubat 2018’de Eskişehir’de oynandı. Gazişehir maçı 4-1 aldı. Temsilcimiz bugün puan ya da puanlar almak için ter dökecek.
 
Eskişehirspor muhtemel 11'i

Ekrem Kılıçarslan   
Semih Güler   
Mevlüt Çelik
Bedirhan Altunbaş   
İsmail Oykun   
Mehmet Feyzi Yıldırım  
Furgan Polat   
Mehmet Özcan   
Talha Erdoğan
Fıratcan Üzüm
İbrahim Halil Öner 
TD: Fuat Çapa
 
Gazişehir FK muhtemel 11'i

Günay Güvenç   
Ahmet Kesim   
Yalçın Kılınç   
Rıdvan Şimşek   
Igor   
Kerim Avcı   
Kubilay Aktaş 
M. Enes Durmuş
Gökhan Alsan
M. Erdem Uğurlu
Rydell Poepon   
TD: Yalçın Koşukavak
 
Yer: Yeni Atatürk
Saat: 16.30
Hakem: Kadir Sağlam 
Yayın: beIN SPORTS MAX 1
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi