Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Galatasaray hazırlık maçı: 3-3

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Galatasaray hazırlık maçı: 3-3
A
a

Eskişehirspor, kamp yaptığı Antalya Belek’te Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile oynadığı hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Galatasaray ile yaptığı hazırlık maçında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Yeni sezon hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Eskişehirspor, kamp yaptığı otelin antrenman sahasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Galatasaray ile karşılaştı. Eskişehirspor karşılaşmaya Feyzi, Semih, Mevlüt, Cemali, Jesse, Mehmet, Tolga, Furgan, Fıratcan ve Halil 11’i ile çıktı. Galatasaray ise İsmail, Maicon, Ahmet, Linnes, Ömer, Selçuk, Donk, Ndiaye, Yunus, Sinan ve Muğdat ilk 11’iyle çıktı. Mücadelede daha sonra Batuhan, Ozan, Mariano, Fernando, Celil, Feghouli, Belhanda, Atalay ve Onyekuru dahil oldu.

Mücadelenin 11. dakikasında Galatasaray, Sinan Gümüş ile 1-0 öne geçti. Eskişehir, Halil İbrahim ile 22. dakikada bulduğu golle skoru eşitledi. Maçın 24. dakikasında Yunus Akgün ile 2-1 öne geçen sarı-kırmızılılar ilk yarıyı da bu skorla tamamladı. İkinci yarının 67. dakikasında Erdal Akdari’nin kendi kalesine attığı gol sonrasında Galatasaray skoru 3-1 yaptı ve farkı 2’ye çıkardı. Eskişehirspor, Talha Erdoğan’ın 75. dakikadaki golüyle önce farkı bire indirdi; daha sonra 84. dakikada da Utku Kızılkaya’nın golüyle eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 sona erdi. 

Öte yandan karşılaşmayı sarı-kırmızılıların Türkiye Kupası'ndaki rakibi Boluspor'un yetkilileri de izledi. 

Maçtan fotoğraflar için tıklayın

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 8 Ocak 2019 19:11

Bravo EsEs.....Hazırlık maçı da olsa ..işte hep böyle.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi