Eskişehirspor formasını artık onlar giyecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor formasını artık onlar giyecek!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Erzurumspor karşılaşması açıklamalarda bulundu. Ligin geri kalan 6 haftasında genç yetenekleri sahaya süreceğini söyleyen Özer, “Bu formayı giyip fırsatı çok iyi değerlendirenler oldu. Sıra şimdi yeni yeteneklerde. Bu fırsatı değerlendireceklerine inanıyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Hasret sona erdi
Türkiye’de futbol hasreti Cuma günü başlayan Süper Lig’le sona erdi. 87 günün ardından futbolseverler ekran başına geçti heyecan yeniden başladı. Süper Lig’in ardından Türkiye’de TFF 1. Lig’i önümüzdeki hafta başlayacak. Ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan ve son sırada yer alan Eskişehirspor, 20 Haziran Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un rakibi olacak.

Özer fırsat tanıyacak
Kırmızı Şimşekler’de Teknik Direktör Mustafa Özer bu maç öncesi genç oyunculara şans tanıyacağını belirtti. Kalan haftalarda süre alamayan ve altyapıdan A takıma yükselen futbolculara şans tanıyacağını belirten Özer, “Şartlar, bize yeni gençlerimizi ön plana çıkarma, forma şansı verme imkanı sağlıyor. Ligdeki konumumuz alt yapımızdaki yeni oyuncuları kazanma adına önemli bir fırsat. Bundan çekinmiyoruz. Yeni yetenekleri kazanma adına ne gerekiyorsa yapacağı” dedi.

Camia sahip çıkmalı
Altyapıya sahip çıkılmasını isteyen Özer, “Antrenmanlarda, taktik çalışmalarda ve kendi aramızda yaptığımız çift kale maçlarda, yeni gençlerimizi daha iyi görme fırsatı buluyoruz. Ligler başladığında A takım formasını ilk kez giyecek oyuncularımız olacak. Hatalar mutlaka olacaktır. Fakat içinde bulunduğumuz durum, transfer yasağı yüzünden geleceğimiz olan bu gençlere, camiamızın sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hüseyin 17 Haziran 2020 20:48

Konyadan es eslere selam olsun.Arkadaşlar durumunuza üzülüyoruz. Koskoca Eskişehir bu halde olmamalı.Eğer maddi destek kampanyası düzenlerseniz Karınca kaderince destek olalım .Konyadan bu kampanyaya çok katılan olur. .Konyadan sevgler.Başarılar.

2 0 Cevap Yaz
pompeo 15 Haziran 2020 14:17

zaten batmisiz ... yönetim takimi kendi seviyesine cekti ... amatörlerde inip inip cikariz artik ..

0 5 Cevap Yaz
ahmet cengiz 14 Haziran 2020 23:55

Gençlerin oynamasına kimse bir şey demiyecektir. Ancak bu liğde alacagımız puanlar bize nakit para olarak geri dönecektir buda unutulmamalı. 230.000 TL için semih elimizden gitmişti bunun gibi şeyleri artık ne duymak nede yasamak istemiyorum. Kulup iyi yönetilmesi.

0 5 Cevap Yaz
Ahmet 14 Haziran 2020 19:51

Yine boş boş sallayanlar var.Para varda,oyuncu varda Mustafa’larmı görmüyor.Dorukhan,H.Hüseyin Acar hepsine sallayanlar şimdi evlatlarımızı beğenmiyorlar.Tebrikler yönetim çok doğru yoldasınız.

4 1 Cevap Yaz
Cevdet 14 Haziran 2020 17:38

Akören doğru yolda arkadaşlar.Ne varsa yine kendi gençlerimizde var.

5 2 Cevap Yaz
Sıddık 14 Haziran 2020 17:25

Böyle haber yapmayın artık, zaten moral sıfır.

1 10 Cevap Yaz
Eses 14 Haziran 2020 16:17

Efsaneler geliyor

2 2 Cevap Yaz
Mustafa 14 Haziran 2020 13:24

Vah ES ES im Vah çoluk çocukten medet umacak hallere düştün seni bu hallere getirenler UTANSIN

2 10 Cevap Yaz
Çifteler li 14 Haziran 2020 11:58

Efsane eses imiz ne hallere düştü. Bu kafayla amatörde bile basari zor

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi