Eskişehirspor Erkan Zengin için Beşiktaş'ı bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Erkan Zengin için Beşiktaş'ı bekliyor
A
a

Eskişehirspor, transferi için onay verdiği Erkan Zengin için Alanyaspor ile görüştü ancak asıl haberi Beşiktaş'tan bekliyor çünkü...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da ligin 2. yarısına playoff parolasıyla çıkılmış ama alınan mağlubiyet ve maçtan sonra yaşananların ardından ortalık toz duman olmuştu. Hürriye ile başlayan, Kaan Kanak ve Dorukhan ile devam eden gerilim en son Erkan Zengin'in transferine onay verilmesi kararı ile zirve yaptı. Başkan Halil Ünal ile görüşen Erkan Zengin, bu yaz düzenlenecek Dünya Kupasından forma giymek için daha göz önündeki bir takımda olmak istediğini ve transferine izin verilmesini talep etti. Başkan Ünal'ın da onay vermesi ile kulüpler Eskişehirspor'un kapısını çaldı.

Erkan Zengin Alanyaspor'a doğru

Eskişehirspor’dan gözden çıkartılan ve satış listesine konan Erkan Zengin, Alanyaspor ile el sıkıştı. Başkan Halil Ünal’ı arayarak bonservisini bedelsiz isteyen Erkan Zengin ile pazarlık yapan Başkan Ünal, bonservisini bedelsiz vermesinin mümkün olmadığını ve başka kulüpler ile temas halinde olduğunu belirterek, 1 Milyon Euro bonservis bedeli istedi.

Alanya yönetimi ve Erkan ile yapılan pazarlıklardan olumlu bir sonuç çıkmaması halinde, oyuncuya Gençlerbirliği ve Rize gibi takımların da talip olduğu öğrenildi.

Erkan Zengin, Alanyaspor ve Beşiktaş üçgeni

Öte yandan Cenk Tosun'un satılması ile forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta ibre Alanyaspor'un forveti Vagner Love'a çevrildi. Alanyspor Love için Beşiktaş'tan 4 milyon Euro talep ederken transferden gelecek para ile de Erkan Zengin'in transferi için Eskişehirspor'a 1 milyon Euro ödemeyi planlıyor. Bu yüzden Eskişehirspor'un da gözü kulağı Beşiktaş ve Alanyaspor yöneticilerinin yapacağı pazarlıkta.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
dursun 24 Ocak 2018 22:51

kaan kanak -27, bruno-29 akaminko-30, erkan zengin -32, semih şentürk-34 uğur inceman-36, hürriyet-37... kayacan zaten kalede .. takımın niçin gelene gidene yenildiği ve düşmemeye oynadığı bu tabloda açık ve net bir şekilde görünmüyormu?

1 1 Cevap Yaz
muiddin topalak

ne yapalım, hepsini gönderelim mi? para bol nasılsa, transfer cezamız da yok. bak gaziantepspor'a, hepsi genç. fişek gibi oynuyorlar. bu sezon gaziantepspor en büyük süper lig adayı!

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi