Eskişehirspor en kısa zamanda...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor en kısa zamanda...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var TRT 1 Radyo’ya önemli açıklamalarda bulundu. Haftalar ilerledikçe daha iyi olduklarını söyleyen Var en kısa zamanda galibiyetler de almaya başlayacaklarını söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var TRT 1 Radyo’ya önemli açıklamalarda bulundu. Haftalar ilerledikçe daha iyi olduklarını söyleyen Var en kısa zamanda galibiyetler de almaya başlayacaklarını söyledi.
Doğru yolda olduklarını söyleyen Var, “Eskişehirspor artık bir sistem içerisinde, takım halinde futbol oynamaya çalışan bir takım. Şükürler olsun doğru yolda ilerliyoruz. Futbolseverler ve Eskişehirspor camiası takımın çok daha iyiye gittiğini görmeye başladı. Geleceğe artık çok daha umutlu bakıyoruz. İnşallah galibiyetler kazanmaya da başlayacağız. Çok çalışarak mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Çok yetenekli isimler var
Genç oyuncuları hakkında da konuşan Var, “Bilal Ceylan şu an tüm Türkiye’nin gündeminde. 17 yaşında ve çok sayıda takım kendisini takip ediyor ve istiyor. 16 yaşındaki Buğra Çağlıyan var. Genç milli takımlarda forma giyiyor. Buğra cidden çok yetenekli gelecek vadeden bir oyuncu. Onur Arı’yı profesyonel yaptık ve oynatıyoruz. 19 yaşında ve 1,95’lik bir santrafor oyuncusu. Altyapımızda ve rezerv kadromuzda çok yetenekli nice isimler var” dedi.

İki kulvarda hedef var
“Biz hem ligde hedef kovalıyoruz hem de Türk futboluna yeni futbolcular kazandırıyoruz” diyen Var, “Şu an kadromuzda yer alan en az 7 futbolcu takip ediliyor. Biz bu oyuncuların hiçbirini sezon sonuna kadar vermeyi düşünmüyoruz. Yurt dışından bile takip edilen oyuncularımız var. Sezon sonunda oyuncu satılarak transfer tahtası açılabilir mi, açılabilir. Neden olmasın. Bu oyuncuların talep görmesine vesile olabiliyorsak ne mutlu bize. Günübirlik projelerin değil, geleceğe dönük projelerle hareket ediyoruz” dedi.

Daha az hata yapıyoruz
Son olarak İlhan Var ligde kalacaklarına inandıklarını belirterek “Oynadıkça daha iyiye giden bir takımız. Her geçen gün daha az hata yapıyoruz. Hata sayılarını en aza indirmeye başladık. Daha özgüvenli ve etkili bir futbol oynamaya çalışıyoruz. Rakip kim olursa olsun, biz kendi futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. İlk hedefimiz Eskişehirspor’u bu sezon ligde tutmak” ifadelerine yer verdi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DİKDURUŞ 14 Kasım 2020 00:55

Her gelen hoca ligde kalcaz diyor. sonra vın turizm

0 1 Cevap Yaz
S akin 13 Kasım 2020 13:23

Bu takım galip gelemez kendini kandiriyorsun durum ortada 1 puanlami ligde kalacağız çok üzülüyorum maçları bile izlemiyorum

2 4 Cevap Yaz
şimşekler 13 Kasım 2020 12:06

Kaptan Sezgin ve Kıvanç'ın yerine bir an evvel genç oyuncular monte edilip oynatılmalıdır.

1 4 Cevap Yaz
Mustafa 13 Kasım 2020 11:22

Sezginle Kıvanç gençlere pek ayak uyduramıyor,gençlere ABİ lik yapacağım derken onların HIZINI kesiyorlar

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi