Eskişehirspor en iyi mücadeleyi sergileyecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor en iyi mücadeleyi sergileyecek
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, Çatalcaspor maçı sonrası açıklamada bulundu. Maçı kazanabilecek şanslarının olduğunu söyleyen Özbayer, kalan maçlarda en iyi mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını belirtti

Sütiş Eskişehir

Pozisyon üretmeyi planladık

Özbayer yaptığı açıklamada, “Rakibimizin son iki haftada puan alamaması, çıkış yakalamak istemesi, sahaya, zemine ve hava şartlarına bizden daha alışkın olması sebebiyle maçın zorluk derecesi yüksekti. İlk yarı boyunca iyi mücadele ederek rakibimize pozisyon vermedik. İkinci devreye bir oyuncu değişikliği ile başlayarak ilk yarıdaki iyi mücadeleye kendi oyun anlayışımızı katarak pozisyon üretmeyi planladık.” 

Pozisyonları sonuçlandıramadık

“İkinci devreye daha iyi başladık. Duran toptan girdiğimiz ancak golle sonuçlandıramadığımız pozisyonun hemen sonrası kontra atakla kalemizde golü gördük. Golün akabinde saha içerisinde gerçekleştirdiğimiz oyuncu rotasyonları ve taktik anlayış ile üçüncü bölgeye daha fazla sayıda oyuncu ile gitmeye başladık. Geliştirdiğimiz atakların birinde güzel bir gol ile beraberliği yakaladık. 

Zorlu bir rakiple oynuyoruz

“Son 7-8 dakikada olgunlaştıramadığımız 3-4 pozisyonu hücum başlangıçlarında yaptığımız duruş ve topa ilk temas eksiklikleri nedeniyle sonuçlandıramadık. Önümüzde ligin en güçlü kadrolarından birine sahip olan 52 Orduspor FK maçı var. Şu an bu maça konsantre olmuş durumdayız. Özbayer son olarak taraftarı teşekkür etti.  En iyi mücadeleyi vererek yolumuza devam edeceğiz. Bizlere destek olmak için her zamanki yerinde olan Büyük Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Biletler satışa çıktı

Eskişehirspor'un 23 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te oynayacağı 52 Orduspor maçının biletleri satışa çıktı. Biletler stadyum gişeleri ve http://passo.com.tr'den biletler alınabilecek. Batı Tribünü (VIP) 50 TL, Maraton Tribünü 25 TL ve Güney Kale arkası ise 15 liradan satışa çıkmış durumda. Eskişehirspor’un bu karşılaşmada taraftarına büyük iş düşecek. 

Çıkışa geçmiş durumdalar

Eskişehirspor’un yarın sahasında ağırlayacağı 52 Orduspor son haftalarda çıkışa geçmiş durumda. Ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi 23 puanla ikinci sırada yer alıyor. Geride kalan 12 maçta toplam 7 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Orduspor bu maç için pazartesi sabahı yola çıktı ve dün Eskişehir’e vardı. Orduspor son olarak Karaköprü’yü sahasında 1-0 mağlup etmişti. 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi