Eskişehirspor dünyaya rezil oluyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor dünyaya rezil oluyor!
A
a

Eskişehirspor ve Türk futbolu için kötü haber. FIFPRO (Dünya Futbolcular Birliği) Türk kulüplerine transfer olmayı düşünen futbolculara uyarıda bulundu. Türkiye’de Eskişehirspor’un da içinde bulunduğu kulüplerin maaş ödemede sorun yaşadığını söyleyen birlik FIFA’da uyuşmazlık dosyalarının %15’inde Türk kulüplerinin yer aldığına dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: 2019’da Türk kulüpleri, diğer ülkelerle karşılaştırıldığında çok yüksek olan FIFA Uyuşmazlık Çözüm Odasında, oyuncular ve kulüpler arasındaki uluslararası iş anlaşmazlıklarının neredeyse % 15’inde yer aldı. Ek olarak, FIFPRO, Türkiye liginde, ödenmemiş ücretler konusunda, bazen de sözleşmelerinin ilk ayında olmak üzere, yardım isteyen çok sayıda oyuncu ile temasa geçti.

FIFPRO’dan yapılan açıklamada, “Oyuncuların Türkiye’de bir kulüp ile imzalamadan önce önerilen sözleşmelerini bir oyuncu sendikası veya bir avukat tarafından iyice kontrol edilmesini istiyoruz. Ayrıca, bazı Türk kulüplerinin, sözleşme şartlarını yazmadan veya ödeme makbuzlarında ne olduğunu belirtmeden maç bonusu ödemeyi kabul ettiği yinelenen bir uygulamaya dikkat etmenizi de tavsiye ederiz” denildi.

İŞTE O PAYLAŞIM! 

fifa paylaşım

Hayal kırıklı yaşanıyor

Ayrıca, “Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'nın talebine rağmen oyuncular için asgari şartları garanti eden yeni bir standart sözleşme uygulanması hakkında görüşmelerde bulunmadığı için hayal kırıklığına uğradık. Eski Türkiye Milli Takım oyuncusu Hakan Ünsal liderliğindeki FIFPRO ve Türkiye'deki oyuncu sendikamız Mart ayında federasyona konuyla ilgili görüşme talebinde bulundular, ancak sekiz aydır hala bir yanıt bekliyoruz” denildi.

7 Türk takımı var

Birliğin uyarıda bulunduğu ekipler şunları; Karabükspor, Bursaspor, Ankaragücü, Antalyaspor, Eskişehirspor, Elazığspor ve Kayserispor. Birlik, futbolcuların bu kulüplerle imza atmadan önce oyuncuların dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 22 Kasım 2019 22:12

adının başına yeni koyup borçlarını ödemeyenler bu listeye girmeli.

0 1 Cevap Yaz
Hakan 22 Kasım 2019 15:37

Bu duruma düşürenler.nerede.Başkan iken burunlarından kıl aldırmazlardı.Milyonları savurdular..Bol keseden attılar. EsEs'i borç batağına sürüklemeyin diye basında yüzlerce kez ikaz edildi.. yazıldı. Dikkate almadılar.

0 3 Cevap Yaz
pompeo 22 Kasım 2019 11:52

kimin umrunda ... zaten yillardir pacalardan akiyo ....

0 7 Cevap Yaz
sefa 22 Kasım 2019 11:41

Bir kuruluş olarak onlarda üyelerinin haklarını savunmaya çalışıyorlar. Bu haber onların değil ülke ve kulüpler olarak bizlerin ayıbı.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi