Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak
A
a

Eskişehirspor Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak soruları maç günü yaklaştıkça en çok merak edilen sorular arasında. İşte Es Es sevdalılarının sorularının yanıtı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında lider Denizlispor'u konuk edecek. Lig'in ilk yarısında 5. haftada oynanan maçı Denizlispor evinde 4-1 kazanmıştı. Bu maçta Eskişehirspor taraftarları Denizli'ye adeta çıkarma yapmış ve takımlarını büyük bir kalabalıkla desteklemişti. Eskişehirspor taraftarları ligin ilk maçında Denizli deplasmanında yaşanan olaylardan dolayı bu maça ayrı bir önem veriyor ve biletlere büyük bir ilgi gösteriyor. Maça gidemeyecek Eskişehirspor taraftarları ise Eskişehirspor Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularına cevap arıyor. İşte Eskişehirspor Denizlspor maçının günü, saati, hangi kanalda canlı yayınlanacak ve maçla ilgili diğer soruların cevabı...

Eskişehirspor Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda 

Eskişehirspor Denizlispor maçı bu hafta 1. Lig'in en önemli maçı olarak gösteriliyor. Denizlispor'un lider olması, Eskişehirspor'un ise transfer yasağını kaldırarak eski günlerine dönüş sinyalleri vermesi bu maçı önemli kılarken diğer yandan ligin ilk yarısında Denizli'de oynanan maçta yaşananlar iki tarafın da bu maça farklı bakmasına neden oluyor. Eskişehirspor taraftarı Denizli'de kendilerine yapılan hakaretlere bu maçta takımlarının güzel bir galibiyetle cevap vereceğine inanıyor. Taraftarlar biletlere büyük ilgi gösterirken maça gidemeyecekler de Eskişehirspor Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularını internette en çok arananlar listesine soktu.

Eskişehirspor Denizlispor maçı 18 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 19'da Eskişehir Yeni Stadyum'unda oynanacak. Bu zorlu maç beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak. Maça çıkmadan önce Denizlispor  45 puanla 1. sırada yer alırken Eskişehirspor 14. sırada ve 23 puanla yer alıyor.

Karşılaşmanın hakemi belli oldu

Spor Toto 1. Lig’in 22’inci haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler dün açıklandı. 18 Şubat Pazartesi akşamı saat 19.00’de Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak Eskişehirspor - Denizlispor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcı hakemler ise Serdar Diyadin  ve Selahattin Altay yapacak. Dördüncü hakem ise Burak Şeker olacak.

Eskişehirpor 1 gün izin yaptı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Siyah-Kırmızılı futbolculara dün 1 gün izin verdi. Ligin 22’nci haftasında, pazartesi günü sahasında lider Denizlispor’u konuk edecek olan Eskişehirspor, kritik maç öncesinde bir günlük izin yaptı. Yoğun geçen antrenman programlarına, 14 Şubat sevgililer günü nedeni ile ara veren Teknik Direktör Fuat Çapa, bugün öğleden sonra takımı tekrar tesislerde toplayarak Denizli mesaisine kaldığı yerden devam edecek.

Eskişehirspor'un rakibi Denizlispor 5 eksikle çalıştı

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor, hafta başında Eskişehirspor’un konuğu olacak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlı takım işi sıkı tutuyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz öğrencilerine sık sık uyarırken, motive etmeyi de ihmal etmedi. Küçük bir rahatsızlık geçiren kaptan Mehmet Akyüz çalışmada yer almadı. Sakat Muhammet Himmet ve kaleci Hüseyin düz koşu yaptı. Altınordu maçında bileğine darbe alan Kerem Can Akyüz yürüyüş yaparken, Kehinde de çalışmaya yetişemedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi