Eskişehirspor'dan zor rastlanacak istatistik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan zor rastlanacak istatistik
A
a

Küme düşme hattından kurtulmaya çalışan Eskişehirspor iç sahada gösterdiği başarılı performansla 15 puan topladı. Şimşekler aynı başarıyı deplasmanda gösteremedi. Es Es ligin ilk yarısında oynadığı 8 deplasman maçından puan çıkaramadı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İç sahada oynadığı maçlarda rakiplerine büyük zorluklar yaşatan ve toplam 15 puan çıkartan Eskişehirspor bu performansıyla alkış topladı. Ancak Es Es aynı başarıyı bir türlü deplasmanda gösteremedi. Kırmızı Şimşekler ligin ilk yarısında oynadığı 8 deplasman maçının 8’ini de kaybetti. Sırasıyla Giresunspor, Gençlerbirliği, Denizlispor, Adana Demir, Altınordu, Elazığ, Afyon ve Adana deplasmanlarından Es Es puan çıkartamadı.

Kırmızı Şimşekler iç sahada ise Karabükspor, İstanbulspor, Osmanlıspor ve Altay karşısında evinde galibiyete ulaşmıştı. Eskişehirspor, Balıkesirspor, Ümraniye ve Gazişehir ile de berabere kaldı. Siyah Kırmızılı ekip ligin ilk yarısında başarısız deplasman performansını ikinci yarıda bir kenara bırakmak istiyor. Eskişehirspor, ligin ilk yarısının son maçını Boluspor ile evinde oynayacak.

Yine net kaçırdı

Eskişehirspor’da kaçırdığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Fıratcan Üzüm, Adanaspor karşılaşmasında da net pozisyonları değerlendiremedi. Özellikle ilk yarıda eline geçirdiği fırsatları kaçıran Fıratcan büyük üzüntü yaşadı. Gösterdiği performansla taktir toplayan Fıratcan bu iyi performansını golle süsleyemedi.

Formanın hakkını veriyor

Siyah Kırmızılı ekibin başarılı defans oyuncusu Mevlüt Çelik, Adanaspor maçında yine iyi bir performans sergiledi. Savunmada Semih Güler ile birlikte birçok pozisyonda Adana’ya geçit vermeyen Mevlüt ne yazık ki bireysel hatalardan yenilen gollerde çaresiz kaldı. Başarılı oyuncu maç sonu yaptığı açıklamada kötü bir mağlubiyet aldıklarını ancak bu mağlubiyeti Boluspor maçıyla telafi edeceklerini söyledi.

Feyzi’nin yerine Bedirhan

Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta oynanan Altay maçında sarı kart görerek kart limitini dolduran Mehmet Feyzi Yıldırım, Adanaspor maçında forma giyemedi. Teknik Direktör Fuat Çapa, Feyzi’nin yerine Bedirhan Altunbaş’a forma şansı tanıdı. Son olarak ligin 8’inci haftasında Hatay maçına ilk 11’de çıkan Bedirhan yaşadığı sakatlığın ardından sağ bekte formayı Mehmet Feyzi’ye kaptırmıştı.

Es Es rejenerasyon yaptı

Spor Toto 1.Lig’in 18’inci haftasında Boluspor’u konuk edecek olan Eskişehirspor kritik maçın hazırlıklarına dün başladı. Adanaspor mağlubiyetinin ardından dün tesislerde toplanan Kırmızı Şimşekler Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenman yaptı. Siyah Kırmızılı ekipte Adanaspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Şimşekler bugünde Boluspor maçı hazırlıklarına devam edecek.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / ANADOLU GAZETESİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
duru 18 Aralık 2018 11:33

Bunun iki nedeni var.Bu durumda hocanın takıma hiç bi katkısı olmadığı görünüyor.8 deplasmandan 1 puan bile alamıyorsan,içerde 8 maçta 15 puan topluyorsan bunu şöyle özetleyebiliriz.1 takımı içerde taraftar mühtiş motive ediyor.Aynı taraftar rakibide mühtiş kötü etkileyerek hata yaptırıyor.O zaman takımı içerde taraftar oynatıyor.Sayın hocamızın hiç bir oyun taktiği,Oyun planı,rakibi analiz etme,ona göre taktik geliştirme gibi çalışması yok.Olsaydı 8 maçta en azından 1 puan alırdık deplasmandan.Zaten lig öncesi yalancı halille tahta açılacak diye bu çocuklar hiç çalıştırılmamış.Bu durumda biz alt yapı hocalarından birisiyle çalışsaydık yine aynı sonuç çıkardı ortaya.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi