Eskişehirspor'dan taraftara birlik çağrısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan taraftara birlik çağrısı
A
a

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un başkanı Halil Ünal, herkesin Eskişehirspor'a sahip çıkacağına inandığını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

TSYD Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, siyah-kırmızılı kulübün başkanı Halil Ünal ve teknik direktör Yücel İldiz ile futbolcuları, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde ziyaret etti.

Ünal, burada yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un geçmişte kentte oluşturulan birlik ve beraberlik sayesinde başarıdan başarıya koştuğunu anımsattı.

Eskişehir'deki herkesin Eskişehirspor sevdasının olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Bu kulüp hepimizin ortak sevdası. 2013 yılında başlayan talihsizlik sonucunda kulübümüz bir alt lige düşerek bu günlere geldi. Eskişehirspor yönetimi olarak her türlü fedakarlığı yaparak adeta bir ölüyü ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Bu ligde nasıl kalırız, birlikte bu kulübün geleceğini nasıl kurtarırız, diye çalışmalar yapıyoruz. Altyapımıza verdiğimiz önemle takımımıza yeni oyuncular katmaya çalışıyoruz. Hedeflerimizi inşallah başaracağız. Gün birlik günüdür. Herkesin Eskişehirspor'a sahip çıkacağını temenni ediyoruz. Önümüzde zorlu bir Balıkesirspor Baltok maçımız var. Allah'ın izniyle bu maçı kazanarak kalan maçlarımıza daha da moralli bir şekilde çıkacağız." 

Ünal, yönetim kurulu olarak 17 milyon lira civarında nakit para bulduklarını vurguladı.

Puan silme tehlikesi bulunan dosyaları ikili ilişkilerle çözmeyi başardıklarını anlatan Ünal, "Geçen sene yarım kalmış bir şampiyonluk hayalimiz var. Onu tamamlamak istiyoruz. Futbolda para sadece Süper Lig'de var. Diğer liglerdeki gelirlerle bu borçları temizlememiz mümkün değil. Bu kentin ileri gelenlerinin üzerine düşeni yerine getireceğine inanıyorum." diye konuştu.

Ünal'ın konuşmasının ardından TYSD Eskişehir Şubesi'nin yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İldiz ile bir araya gelerek teknik heyete ve futbolculara tatlı ikram etti.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yalçın bayır 30 Mart 2018 02:00

sonuçta sahaya çıkıp oynayacak olanlar futbolcular..Hasan hüseyine söyleyin kaptırdığı topun arkasından koşsun kös kös önüne bakıp yürümesin , bakın milli takıma kendisi değilde koşan Dorukhan çağrılıyor.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi