Eskişehirspor’dan rakiplerine mesaj: Daha yeni başladık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’dan rakiplerine mesaj: Daha yeni başladık!
A
a

İkinci yarının ilk maçında Karacabey’i ağırlayan Eskişehirspor galibiyete ulaştı. Onur Arı ve Ömer Faruk’un golleriyle sahadan 2-1’lik galip ayrılan Şimşekler rakiplerine gözdağı verdi!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Karşılaşmanın ilk yarısında vites oldukça düşüktü. 40’dan sonra Es Es baskısını arttı. 42’nci dakikada kullanılan köşe vuruşunda Tolga ortalı. Sezgin kafayla topu havalandırırken, karambolde şutunu kaleye yollayan Hasan Alp’e Sergen izin vermedi. Şimşekler aradığı golü 45’de buldu. Muhammet’in ceza sahası dışından gönderdiği şuta ceza sahası içinde dokunan Onur Arı takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Tarife değişmedi
İkinci yarıda ise rakip kalede ikinci golü arayan Şimşekler 75’de farkı 2’ye çıkardı. Eray rakibinden kaptığı topu ceza sahası içine taşıdı. Ortası kaleciden sekti, Ömer Faruk tamamladı ve skor 2-0’a geldi. 87’de Mevlüt Çelik farkı 1’e indirdi. Rakibine karşı iyi savunma yapan Eskişehirspor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Şimşekler sezonun ilk yarısında da rakibini aynı skorla mağlup etmişti.

Mevlüt’ün golü yetmedi
Eskişehirspor altyapısından yetişen ve U-19, U-21 ve A Takımda yıllarca Eskişehirspor forması ile mücadele eden Mevlüt Çelik, 2021-2022 sezonunun başında Kocaelispor’a transfer olmuştu. Sadece 14 dakika süre alabilen ve devre arasında Kocaelispor ile yolları ayrılan Çelik, Karacabey Belediyespor’a transfer oldu. Eski Es Es’li dün oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Çelik, dakikalar 87’yi gösterirken bir de gol kaydetti.
 
 Taraftardan büyük destek
Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık’ın vefatının ardından Çalık anısına kale arkası ve maraton tribününün biletleri Eskişehirspor yönetimi tarafından 6 TL olarak belirlenmişti. Siyah Kırmızılı taraftarlar Eskişehirspor’un kritik maçına büyük ilgi gösterdi. Tribünlerde yer alan arma sevdalıları ve Bando Es Es, maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar sahada mücadele eden futbolculara büyük destek oldu. Öte yandan Eskişehirspor-Karacabey karşılaşmasında tribünlerde 3 bin 252 taraftarın olduğu bilgisi edinildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Redkit 18 Ocak 2022 19:06

Ligin ilk haftasıda böyleydi sonrası sonuncuyuz :(

3 1 Cevap Yaz
dik durus 17 Ocak 2022 21:34

haydi aslanlar haftaya aynı tarife

0 4 Cevap Yaz
Birol çetin 17 Ocak 2022 20:49

Biraz daha sportif başarı olursa türbünlerde hareketlenir.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi