Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'dan önemli çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan önemli çağrı
A
a

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, 23 Eylül Pazar günü sahalarında yapacakları Gazişehir Gaziantep maçına taraftarı beklediklerini bildirdi.

Sütiş Eskişehir

Çapa, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, siyah-kırmızılı takımın ligdeki beşinci maçını geride bıraktığını hatırlattı. Eskişehirspor'un halen desteğe ihtiyacının olduğunun altını çizen Çapa, şunları kaydetti:

"İçeride oynadığımız her iki maçta tribünler muhteşemdi. Stada gelenler gelmeyenlerin eksikliğini aratmıyor ama mesele sadece atmosfer değil. Bir futbol kulübü için en önemli kaynak 'maç günü' geliridir. Daha önce yaptınız. Seyircisiz maç için basılan 26 bin bilet tükendi. Eskişehirspor tarihe geçti. Yine yapalım. Pazar günü stadyumda en az 26 bin kişi olalım. Hava güzel, maç saati güzel, biletler uygun. Bahane yok. Bizim çocuklarla beraber, taraftarı maça bekliyoruz."
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nuri 22 Eylül 2018 18:46

Merak etme hocam.Çağırmasan da EsEs taraftarı he zaman takımın yanında.

0 0 Cevap Yaz
heeoldu 22 Eylül 2018 09:42

altıbin kişi gelmez hacı

3 0 Cevap Yaz
Orhan 22 Eylül 2018 01:23

Es Esim için 1974 yılında okuldaki ilk devamsizligimdi. Balkan kupası maçları oynuyorduk. Şimdi onur mücadelesi veriyoruz, yaşım gereği 90 dakika tezaharuat yapamam, Amigo Orhanin 90 dakika şeflik yapamayacağı gibi. Turbinde olacağım, ancak sosyete ayağa denilmesini istemiyorum, benim enerjimin yettiği kadar tezahürat edebilirim. Zafer Es Es imin olacak.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi