Eskişehirspor'dan müjdeli haber geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan müjdeli haber geldi!
A
a

Eskişehirspor dün gece Hürriyet Gücer heyecanı yaşadı. Uzun süren saatlerin ardından müjdeli haber geldi...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor transfer tahtasını açabilmek için çalışmayı sürdürüyor. Alınan bilgilere göre kalan son iki imzadan biri takımın efsane kaptanı Hürriyet Gücer'di. Murat Diri akşam saatlerinde attığı tweet ile Ankara'da, Hürriyet'in evinin yakınında kendisiyle görüşmek için beklediklerini ifade etti.
Taraftarın beklentisi artarken, geçen saatler hem ümitli hem heyecanlı bekleyişle doluydu. Murat Diri Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile Hürriyet'i beklerken pozlarını paylaşmasının ardından, Hürriyet'in bir eğitim için İzmir'de olduğu öğrenildi.
Ancak yapılan görüşmelerde Hürriyet'in imza vermeye sıcak baktığı da görüldü. Bunun ardından yönetim gerekli çalışmaları yaparak Hürriyet Gücer'den muvafakat belgesini aldı. Artık taraftar kalan son imzanın da alınacağı haberini bekliyor.

"Hürriyet'ten büyük bir vefa örneği"

Eskişehirspor kulübü internet sitesinden yaptığı açıklamada Hürriyet'in büyük bir vefa örneği gösterdiği belirtilerek, Hürriyet İzmir'de olduğu için ablası ile görüşen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Basın Sözcümüz Hasan Hüseyin Köksal'ın Hürriyet Gücer'den muvafakat belgesi aldığı duyuruldu.
Kulübümüzün yaşadığı zor günlerde, büyük bir vefa örneği göstererek, Eskişehirspor’umuzun  Ocak ayı transfer döneminin açılabilmesi için, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Basın Sözcümüz Hasan Hüseyin Köksal, Hürriyet Gücer'in ablası Ulviye Gücer ile biraraya gelip, kaptan Hürriyet Gücer'den muvafakat belgesi almışlardır. 

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 24 Ocak 2019 12:51

Bunca emek boşa gitmesin.Balıkesir maçına yetiştirin. bekleyen oyuncularımız da oynasın.Allah kolaylık versin

0 3 Cevap Yaz
Hakan 24 Ocak 2019 12:49

Bu hafta sonu oynamayan oyuncularımız da oynasın.Ne olur yetiştirin.Emre Güngör biraz anlayışlı ol.Eğer imza vermeyen sensen

0 3 Cevap Yaz
Namık 24 Ocak 2019 11:28

Balıkesir maçına mutlaka ama mutlaka aylardır transferi bekleyen oyuncularla çıkmamız lazım kaybedecek tek bir puanımız bile yok..

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi