Eskişehirspor'dan müjdeli haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan müjdeli haber!
A
a

Eskişehirspor maddi ve manevi sıkıntılarla uğraşırken uzun bir aradan sonra güzel bir haberle sevindirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da Giresun galibiyetinin ardından pazartesi gününü izinli geçiren Siyah kırmızılı futbolcular, dün yapılan antrenman ile Ümraniye maçı hazırlıklarına başladı. Tam kadro gerçekleşen mesaide oldukça memnun gözüken Teknik direktör Yücel İldiz, “Çok şükür ilk kez ciddi sakat ve cezalı olmadan bir mesaiye başladık” dedi.

Spor Toto 1. Ligde son iki maçtan 6 puan çıkartan ve ligin alt sıralarından kurtularak moral bulan Eskişehirspor, ligin 22. haftasında oynayacağı Ümraniye maçı hazırlıklarına başladı. Giresun galibiyetinin verdiği moralle pazartesi gününü izinli geçiren teknik kadro ve futbolcular, dün öğleden sonra tesislerinde toplanarak haftanın ilk mesaisini yaptı. Antrenman öncesi oyuncularıyla Giresun maçının değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Yücel İldiz, Pazar günü deplasmanda oynanacak Ümraniye maçıyla da ilgili kısa bir teknik analiz yaparak oyuncularıyla günün ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Göreve geldikleri günden beri, ilk kez ciddi bir sakat ve cezalı futbolcu olmadan bir antrenman yapacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, hafif sakatlığı bulunan Akaminko ve hasta olan Felix’in de durumun iyi olduğunu söyledi. Diğer taraftan Pazar günü saat 13.00’de lig lideri Ümraniye ile oynanacak maçın hazırlıklarını, cumartesi günü sabah yapacağı antrenman ile tamamlayacak Eskişehirspor, aynı gün öğleden sonra takım otobüsü ile İstanbul’a hareket ederek maç gününü bekleyecek.

Eskişehirspor tribünlerinden müthiş marş!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi