Eskişehirspor’dan maddi kaynak için büyük hamle!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’dan maddi kaynak için büyük hamle!
A
a

Eskişehirspor Kulübü yeni bir kaynak yaratma adına önemli bir hamle gerçekleştiriyor. Eskişehirspor Yönetimi son olarak yayıncı kuruluştan alınacak üyeliklerden, kulübe 50 TL gelir sağlayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulübü maddi kaynak yaratmak için öneml adımlar atmaya devam ediyor. Yönetim son olarak Spor Toto 1. Lig yayıncı kuruluşu Digiturk Bein Media Group ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Bundan sonra alınan her 1. Lig Paketi için Eskişehirspor kulübüne 50 TL nakit girdisi sağlanacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Taraftarımızın özellikle deplasman maçlarını izlemek adına Digiturk Bein Media Group üyeliklerine ilgi göstereceklerini tahmin ediyoruz. Bu sebeple görsellerde yazılı olan Digiturk Yetkili Bayii MD Group ile Eskişehirspor arasında bir anlaşma yapılmıştır. 1. Lig Paketi alan her bir taraftarımız adına bahsi geçen şirket Eskişehirspor Kulübüne 50 TL, nakit destekte bulunacaktır. Tüm taraftarımızı başta bu proje olmak üzere zaman içinde açıklanacak tüm projelere katılarak destek olmaya davet ediyoruz.MD Group’a da desteklerinden ötürü tüm Eskişehirspor taraftarı adına teşekkür ediyoruz” denildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Namık 7 Mart 2019 15:58

kulübe bu şekilde fazla para gelmez iç sahada oynarken makbuz karşılığı bağış toplansın daha çok getirir..

0 2 Cevap Yaz
Namık 7 Mart 2019 15:55

50 tl mi yanlış mı kudum ?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi