Eskişehirspor'dan İstanbul çıkarması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan İstanbul çıkarması
A
a

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal kritik görüşmeler için İstanbul’a gitti. Ünal burada hem oyuncu transferleri hem de maddi anlamda gelecek kaynaklar için girişimlerde bulunuyor.

Sütiş Eskişehir
Yoğun mesai
Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor’da Başkan Halil Ünal iddialı kadronun oluşması için yoğun bir mesai harcıyor. Marko Milinkoviç ve Hakan Aslantaş transferleriyle taraftarın yüzünü güldüren Ünal transferin devam edeceğini söylemişti. Halil Ünal geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada İstanbul’a giderek hem futbolcu transferi hem de maddi kaynak girişimlerini sürdüreceğini açıklamıştı.

Beşiktaş ile görüşme
Başkan Halil Ünal’ın oyuncu transferi ile alakalı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşme yapacağı öğrenildi. Siyah Beyazlı ekipte Aras Özbiliz, Fatih Aksoy ve kaleci Günay Güvenç’i isteyen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal anlaşma zemini arayacak. Beşiktaş’ın Eskişehirspor’a Dorukhan Toköz için ödeyeceği yetiştirme bedeli karşılığında bu üç oyuncunun kiralanması için Ünal’ın görüşme yaptığı öğrenildi.

Toplantıya katılacak
Ayrıca Başkan Halil Ünal İstanbul’da Türkiye Futbol Federasyonundan gelecek yeni sezon gelirleri içinde görüşme yapacak. Elde edilecek gelirle transfere hız vermeyi isteyen Ünal’ın 20 Temmuz’a kadar transferi noktalamak istiyor. Ayrıca Başkan Halil Ünal, Kulüpler Birliği toplantısına katılacak. Bu toplantıda da 1. Lig ekiplerinin gelirleri üzerine fikir alışverişi yapılacağı öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi