Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'dan icracı müşavire olay sözler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan icracı müşavire olay sözler!
A
a

Eskişehirpsor yönetimi, dün kulübe icra gönderen müşavir Baki Dündar hakkında olay iddiaların yer aldığı bir açıklamayı kulübün resmi internet sitesinden yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirpsor haberleri

Eskişehirpsor yönetimi kulübe icra gönderen müşavir Baki Dündar'ın maliyetinin yüksek olması nedeniyle kendisiyle çalışmamasından sonra sıkıntılı sürecin başladığını duyurdu. Dündar'ın  gereken muhasebe bilgilerini ve kayıt şifrelerini vermediğini iddia eden yönetimin çarpıcı açıklamalarda bulundu

İşte Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklama;

Kamuoyu Vicdanına;

2018 yılının başından itibaren kulübümüzün mali müşavirlik görevini üstlenen Baki Dündar  alacakları nedeniyle bugün haciz işlemi başlatmıştır.  İlgili borç farklı yönetimler dönemine aittir. Mevcut yönetimimiz maliyetinin yüksek olması nedeniyle kendisiyle çalışmayı uygun bulmamış olup kendisi de geçmiş alacakları nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir. Asıl sıkıntılı süreç kendisiyle yapılan tüm iyi niyetli görüşmelere karşın kulübümüzün işleyişini sürdürmesi için gereken muhasebe bilgilerini ve kayıt şifrelerini kesinlikle vermek istememesi ile başlamıştır. Kulübümüzün para akışını, borçlarını, ödemelerini belki de bu şehirde en iyi bilen Baki Dündar 15/9/2019 tarihine kadar kulüp lisansı alabilmemiz için elzem olan muhasebe kayıtlarını yönetimimize teslim etmemektedir. Son görüşmelerde ise alacağı olan meblağın tamamının ödenmesi durumunda sadece 2017’ye kadarki kısmı vereceğini, 2018 ve 2019’un kayıtlarını ise  vermeyeceğini belirtmiştir.

Konu hakkındaki yorumları kamuoyu vicdanına sunarız.


O ANLAR BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Metin 24 Ağustos 2019 11:37

Eskişehirspor yönetimi tarafından yapılan açıklamalar doğru ise Eskisehirspor dan para kazanan bu malı müşaviri tüm Eskisehirspor sevenlerinin esefle kınaması gereklidir.Eskisehirspor da kimsenin parası kalmaz bunu en iyi bilenlerden birinin de bu malı müşavir olması gerekir.Bu zor günlerde destek olacağına köstek olan bu malı müşavir ile is yapan Eskisehirspor sevdalilari bunu gözden gecirmelidir.

1 3 Cevap Yaz
gazete keyf 23 Ağustos 2019 15:50

Kim bu adam ya.....Kulubün şifrelerini vermemek suç değil mi? Alacağı olabilir ..görevi bittiğinde üzerinde zimmetli ne varsa vermek zorunda değil mi?

1 11 Cevap Yaz
Kartallı ESES 23 Ağustos 2019 15:18

Neden hala dernek olmakta ısrar ediyorsunuz? Neden kulübü şirketleştirmiyorsunuz? Bir Allah'ın kulu çıksın da tatmin edici açıklama yapsın.

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi