Eskişehirspor'dan güzel haber! Sözleşmesi yenilendi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan güzel haber! Sözleşmesi yenilendi!
A
a

Eskişehirspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile 1 yıllık sözleşme yeniledi

Sütiş Eskişehir
İç transfer görüşmelerine devam eden Eskişehirspor, 35 yaşındaki Kıvanç Karakaş ile sözleşme yenilendi. Eskişehirspor Kulüp Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil ve Teknik Asbaşkanı Ömer Kurumehmetoğlu ile Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde görüşen başarılı oyuncu, kendisini yeniden siyah-kırmızılı renklere bağlayan imzasını attı.
Konuyla ilgili Eskişehirspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Kıvanç Karakaş ile 1 sene anlaşma sağlandı. Kamuoyunun bilgilerine sunar; oyuncumuza takımımızla birlikte başarılı ve sağlıklı bir sezon dileriz" ifadelerine yer verildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es 20 Ağustos 2020 16:21

Kıvançla anlaşacaklarına alt yapıdan bir oyuncuyu oynatsalar daha iyi. eğer işi bilmezsen emekliler takımını yakında kurarsınız..kaç maç oynayacak merak ediyorum... gençleri oynatın sayın başkan yönetim tabii bu hoca gençlere ne verir o da tartışılır....

2 3 Cevap Yaz
Tatar koş kıvanç gelmis 20 Ağustos 2020 12:08

Acaba takim bulsalar geri geleceklermiydi tabiki hayır buna hepsi dahil fedakar dediğin hocanda teklif alsa ki zor arkasına bakmadan gider..

0 6 Cevap Yaz
Es26 20 Ağustos 2020 11:08

Heyt bee ne günlere kaldık. 35 yaşındaki adamın takıma dönüşüne sevinir hale geldik. Üstelik güzel haber diye müjdeliyoruz. Bizi bu durumlara sokanlar utansın. Efsaneyi rezil ettiler.

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi