Eskişehirspor'dan giden Andaç bizi yaktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan giden Andaç bizi yaktı!
A
a

Eskişehirspor’dan ayrılarak Adanaspor’un yolunu tutan Andaç Güleryüz, dün eski takımına karşı rakip oldu ve etkili bir oyun sergiledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un Adanaspor ile yaptığı maça eski oyuncusu Andaç Güleryüz damga vurdu. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Andaç karşılaşmanın 36’ncı dakikasında oyuna dahil oldu. Ahmet Dereli’nin yerine oyuna giren Andaç oyuna girmesiyle işleri değiştirdi. Oldukça etkili olan deneyimli futbolcunun ikinci golde katkısı büyüktü.

Maçtan önemli anlar

Oyun çok soğutuldu

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, alınan Adanaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Çapa basit ve bireysel hatalar yüzünden gol yediklerini belirterek ayrıca oyunun çok soğutulduğunu söyledi.

Çapa, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Her iki takım adına önemli bir maçtı. 6 puanlık bir maçtı. Bunun bilincinde geldik. En az 1 puanla dönmek istiyorduk. Moral olarak barajın üstünde yer almak istiyorduk. Fakat ilk yarı rakibin erken golü oyun düzenini bozdu. Basit ve bireysel hatalar ile iki gol yedik. Biz bugüne kadar oynadığımız maçlarda mücadelemiz ve sahada birlikteliğimiz ile puan alan takımız. Hepiniz maçı izlediniz. Taraflı, tarafsız, ikinci yarı topun oyunda kalma süresini gördünüz. Oyun çok soğutuldu. Burada kimseye bir şey diyemiyorsunuz. Ortam bunu gerektiriyor. Kötü gidince kafalarda soru işaretleri oluyor. Her şey skorsa skor bu şekilde veya buna benzer şekilde alınır. Bugün sahadaki top sürecini hesaplasak 35 dakikayı geçmez” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi