Eskişehirspor'dan Galatasaray için "geçmiş olsun" paylaşımı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan Galatasaray için "geçmiş olsun" paylaşımı...
A
a

Eskişehirspor resmi Twitter hesabından Galatasaray camiası için "geçmiş olsun" paylaşımı yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkması üzerine Eskişehirspor resmi Twitter hesabından "geçmiş olsun" paylaşımı yaptı. Paylaşımda 
"Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, eşi Şükran Albayrak ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir; sağlıklı günlerimize ülke olarak en kısa zamanda dönmeyi temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.



Dün de Fenerbahçe Spor Kulübü, "Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sporcularımız, teknik kadromuz ve idari çalışanlarımız yapılan rutin tetkiklerde Covid-19 bulgularına rastlanması sebebiyle detaylı değerlendirilmeleri amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir. Hastanede COVİD-19 şüphesi ile detaylı olarak değerlendirilen oyuncularımıza gerekli tüm tahlil ve tetkikler yapılmış ve test için alınan numuneleri Sağlık Bakanlığı’nın laboratuvarına gönderilmiştir. Yapılan tıbbi değerlendirmede, şu an için hiçbir oyuncumuzda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir. Bir idari çalışanımız ise hastanede tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır." şeklinde bir açıklama yapmıştı. Eskişehirspor Fenerbahçe için de geçmiş olsun dileklerini Twitter hesabından iletmişti.





 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan 2 Nisan 2020 14:20

Canı gönülden geçmiş olsun.....Allah beterinden korusun...Ayrıca Jesse yi ayartıp aldınız da ne oldu.Sadece EsEs in düşmesine yardımcı oldunuz.

0 0 Cevap Yaz
Soru 23 Mart 2020 18:59

Jese nin transfer bedelini isteseydiniz bari

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi