Eskişehirspor'dan flaş karar! Erkan Zengin...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan flaş karar! Erkan Zengin...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, 10 gün içinde acil ödenmesi gereken futbolcu alacakları ve FIFA dosyaları için gerekli olan 5 Milyon TL’yi Kaptan Erkan Zengin’i satarak bulmayı düşünüyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Teklifleri değerlendirecek 

Eskişehirspor kaptanı Erkan Zengin, Eskişehirspor yönetiminin 240 Bin Avro alacağını, 2 Ocak tarihinde ödemesini bekliyor. Siyah Kırmızılı yönetim ise, bu tarihte futbolcunun ödemesini yaparak, Erkan’ı elde tutmanın peşinde. Yönetim, devre arası transfer döneminde ise Erkan’ı kadrosuna katmak için sıraya giren 3 kulüpten, gelecek bonservis bedeli tekliflerini değerlendirmek için bekleyişini sürdürüyor. 

Zengin’i saTmayı düşünüyor 

Devre arası transfer döneminde Erkan Zengin’i kadrosuna katmak isteyen Konyaspor, Gençlerbirliği ve Alanyaspor gibi takımların transfer tekliflerine sıcak bakan Başkan Halil Ünal’ın, Zengin için ku- lüplerden bonservis bedeli tekliflerini beklediği, en yüksek bonservis bedelini ödeyen kulübe, Erkan Zengin’i satarak, acil ödemeleri yapmak istediği edinilen bilgiler arasında. 

10 günde 5 milyon TL

Yönetime geldiğinden beri TFF ve FIFA dosyalarını çözmek için 4 Milyon TL’nin üzerinde bir ödeme yapan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, 10 gün içinde de yapılması gereken 5 milyon TL’nin üzerindeki ödemeler için kaynak arayışına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Ünal, gerekli olan bu parayı ise Erkan Zengin’i gözden çıkartarak bulmanın hesaplarını yapıyor. 

Önümüzdeki günlerde netleşecek 

Kaptan Erkan Zengin, 2014-2015 Sezonunda da satış listesine konmuştu. Fenerbahçe-Trabzonspor arasında kalan Erkan Zengin, dönemin Başkanı Mesut Hoşcan tarafından, zorla Trabzonspor’a satılmıştı. O dönem 2 Milyon 250 Bin Avro gibi önemli bir bonservis bedeli karşılığı Trabzonspor’a gitmek zorunda kalan oyuncunun, şimdiki kaderi ise önümüzdeki günlerde netleşecek. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yükselme 29 Aralık 2017 17:06

kaynak?

0 0 Cevap Yaz
yüksel 29 Aralık 2017 16:03

hadi inşallah yanına uğur inceman ve semih şentürk 'üde götürür.. erkanı alana yanında diğer iki oyuncu kampanya fiyatına..

1 7 Cevap Yaz
yükselme

erkan'ın yerine kim oynayacak, sen mi? bruno cezalı/sakatken kim oynayacak? transfer yasağı var bilmem farkında mısın? axel meye hariç her futbolcuya ihtiyacımız vardı. tarık ve hakan çinemre mecburi gitti. boffin parasını alamadı gitti. kamil ahmet, daha büyük camia dedi gitti. sonuç: tarık yedek kadroda bile yok. hakan çinemre sakatlandı. boffin yedeğe çekildi. kamil ahmet yedeğe çekildi. gitmeyi düşünenlere duyurulur, size burada verilen değeri her yerde vermeyebilirler.

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi