Eskişehirspor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
A
a

Eskişehirspor'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile hibe edilecek led ekranlarda yeni gelişme.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehir'de geçtiğimiz aylarda oynanan Türkiye - Moldova Milli maçı ardından yeni LED ekranların konulması için söz veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı bugüne kadar gerçekleşmemişti. Yarın Eskişehir'e gelecek olan Erdoğan'ın ziyaretinden önce Eskişehirspor kulübünden önemli bir açıklama geldi.

Eskişehirspor'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile, Eskişehir'de geçtiğimiz aylarda oynanan Türkiye - Moldova Milli maçı ardından yeni LED ekranların konulması için başlayan sürecin hızla olumlu yönde devam ettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Stadyumumuzda yeni LED ekranların kurulum çalışmaları sürmektedir. Edinilen bilgilere göre yeni LED reklam panoları gelecek haftalarda hizmete girecektir. LED ekranlarının yapımı konusundaki hassasiyeti nedeniyle spor ve sporcunun dostu olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.

Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu adına;

Osman TAŞ
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman Nuri Türkmen 7 Eylül 2019 07:52

RTE gittikten sonra ledlerde gider görürsünüz

0 2 Cevap Yaz
Dik Duruş 7 Eylül 2019 01:02

Sevgili eskişehirspor camiası ve taraftarı o günün futbolculari şehit olan binbaşı mithat duncanin vasiyeti olan eskişehir sporu ne hallere getirdiler başkan artık müsade et şehidimize verilen sözü kupayı ona götürelim .

0 0 Cevap Yaz
Esesli 6 Eylül 2019 20:36

Osman taş hergun konuşmaya başladı. Yönetime talip var hadi gitsene ne diye oyaliyorsun koca camiayi. Yeni yönetimden para koparma derdindesin. Bırak artık başkanım ayaklarını

0 2 Cevap Yaz
Eses1 6 Eylül 2019 19:28

Sen osman nerden cıktın yine ne yapışkansın

0 1 Cevap Yaz
Harami 6 Eylül 2019 17:03

Gördünüz arkadaşlar. Osman Beyimizi çözdük. CBdan randevu talep eder dedim. Edinilen bilgilere göre demiş yukarıda. Herhangi bir bilgi elde edilmemiştir. Algı oluşturuyor işte CB ile temas halinde olduğu ve Bşk olarak göreve devam ettiğini vurguluyor bu mesajda. Yarın için randevu talep eder vs. O randevudan da somut bir şey çıkmaz bir ihtimal ki HÜ ve Kaan Ay varken de görüşüldü ki onlar bile Eti'yi stad ismine sponsor yaptıramadı. Osman Taş'ın oyuncağı olduk ya ama en büyük sitem TB Bşklığı. Söylemeyim diyorum gene aklıma onlar geliyor....Ya sabır...

1 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi