Eskişehirspor'dan ayrılanların durumu zor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan ayrılanların durumu zor
A
a

Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren ve TFF’ye başvurarak ayrılan 17 futbolcudan sadece 4 tanesi kulüp bulabildi.

Sütiş Eskişehir
Bedirhan Altunbaş, TFF 1.Lig’in yeni ekiplerinden Manisa FK ile, Mevlüt Çelik Kocaelispor, Talha Erdoğan Boluspor ile anlaşırken Hamed Sholaja da İsrail Süper Lig takımlarından Hapoel Jerusalem ile sözleşme imzaladı. Diğer 14 futbolcunun kulüp arayışları ise sürüyor.

Takımdan ayrıldılar
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor kadrosunda yer alan Bedirhan Altunbaş, Ebrar Yiğit Aydın, Emir Yıldız, Erdal Akdari, Furgan Polat, Furkan Balaban, İbrahim Halil Öner, Kaan Gül, Melih Ağa, Mevlüt Çelik, Muhammet Yahya Akbulut, Ömer Faruk Güler, Sezgin Coşkun, Kıvanç Karakaş, Mehmet Özcan, Hamed Sholaja ve Talha Erdoğan geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmıştı.

Veda edecekler
İstikbal'in haberine göre, TFF 2.Lig’de yabancı futbolcu oynatılamadığı için Sunday Alimi de önümüzdeki günlerde resmi olarak Eskişehirspor'a veda edecek. Takımların büyük kısmı yeni sezon hazırlıklarına başlarken, boşta bulunan bu oyuncuların henüz transfer olmaması merak konusu oldu. Erdal Akdari’nin TFF 2.Lig ekipleri ile temas halinde olduğu bilgisi gelirken, İbrahim Halil Öner, Furgan Polat, Emir Yıldız'a TFF 1.Lig kulüplerinin ilgi gösterdiği konuşuluyor.

İsmi Süper Lig kulüpleri ile anılan sadece 2 futbolcu var. Furkan Balaban ve Mehmet Özcan isimlerinin Süper Lig’e gitmesi bekleniyor. Mehmet Özcan’ın 11 Ağustos 2021 tarihini beklediği ve 23 yaşına girdikten sonra yeni kulübü ile sözleşme imzalayacağı da kamuoyunda konuşulan konular arasında. Sezgin Coşkun ve Kıvanç Karakaş’ın futbolu bırakıp bırakmayacağı şimdilik gizemini koruyor
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hiç 10 Temmuz 2021 22:58

Kim ne yapsın bunları. En çok mağlup olan gol yiyen takımın oyuncuları. Kendilerini birşey sandılar .

0 1 Cevap Yaz
Paragoz 9 Temmuz 2021 20:09

Yav bunları kim alır keşke gitseler varlığı yokluğu farkedmeyecek emin olun tarihin en kotu takimiydi

1 11 Cevap Yaz
Kadir 9 Temmuz 2021 14:50

Erkan Zengin diye yazılır adamın dibi diye bilinir..

0 20 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi