Eskişehirspor'dan aldığımız üç puan çok kıymetli!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan aldığımız üç puan çok kıymetli!
A
a

Eskişehirspor’u evinde 1-0 mağlup eden Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maç sonundaki açıklamasında, üç puanı hak ettiklerini belirterek, “Eskişehirspor takımını tebrik ediyorum. Muhteşem bir taraftarları var” diye konuştu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yeni Eskişehir Stadyumu’nda geçtiğimiz akşam oynanan maçta zorlu Hatayspor, Erdal Akdari’nin 87. dakikada şanssız şekilde kendi kalesine attığı golle 3 puanı almasını bildi. Kritik galibiyetle puanını 45’e çıkaran Hatay ekibinde zorlu deplasmanı kayıpsız kapatmanın sevinci yaşanırken, şampiyonluk için umutlar arttı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, üç puanı hak ettiklerini söyleyerek lider gibi oynadıklarını belirtti.
Hatayspor’un Teknik Direktörü Altıparmak, “Bizim için güzel bir galibiyet oldu. Rakiplerimizin birbiriyle oynayacağı haftada önemli galibiyetti. Galibiyeti çok istediğimizi gösterdik. Direkten dönen toplarımız var. Üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Eskişehirspor takımını tebrik ediyorum. Çok koştular. Yakaladıkları birkaç pozisyon var. Muhteşem bir taraftarları var. Ama biz gerekli olan üç puanı aldık. Lider gibi oynadık. Üst üste oynayacağımız maçlar arifesinde bu zorlu deplasmandan aldığımız üç puan çok kıymetli” dedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi