Eskişehirspor'daki krizi çözmeliyiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'daki krizi çözmeliyiz
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Lisans krizinin çözülmesine değinen Çapa genç oyuncular ile ligde işlerinin zor olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
Burada olmam önemli değil
Radyospor'a konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Lisans konusu çözülemezse benim burada devam edip etmemem çok önemli değil. Burada önemli olan Eskişehirspor'un devam etmesi. Giresunspor deplasmanına genç kardeşlerimizle gittik ancak, bu ligde süre alabilecek oyuncu sayısı sadece 11 adet. Ne yazık ki 12. ve 13. oyuncumuz yok. Bu lisans krizinin bir an önce aşılması gerekiyor” dedi.

Transferlerle ilgili konuştu
Çapa son olarak, “Fatih Aksoy, Cenk Gönen, Murat Akça ve Paulo Henrique konusundaki düşüncelerimi yönetimimize rapor etmiştim. Hepsi bize katkı verecek oyuncular. Şampiyonluk mücadelesi için bu isimlere ihtiyacımız var. Gördük ki şuan ligimizde 6-7 tane Süper Lig kadrosu kurmuş rakibimiz var. Bu takımların önüne geçebilmek için kaliteli transferler yapmamız gerekiyordu” şeklinde konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Abdullah Akbıyık 17 Ağustos 2018 22:48

Hoca doğru söylüyor işimiz zor altın mızrak çuvala sığmıyor

0 0 Cevap Yaz
Mustafa 17 Ağustos 2018 03:47

Altınordu 'yu örnek alın genç alt yapı oyuncularıyla herkese kök söktürüyorlar..üstelik avrupai bir eğitimden geçiyorlar teknik ve taktik olarak kendilerine avrupayı örnek almışlar..biz ise eyvah gençlerle işimiz zor deyip ağlaşıyoruz..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi